Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Nista vise, samo jedno veliko BRAVO!
Svaka cast Salih
Čuvaj se moj dobri Salih! Vioogor je ovo i duhovna pustinja, malo ko će te anlajisati!
kupiš đubrivo stajno,ili po želji zečje i nahranis zemlju od decembra do aprila,i onda to sve preores,ima da bude paradajz 2 metra
Eh, nije to ništa....ima jedan gedžo, "nelečeni" šizofreničar, napušten od žene, maksimalno isfrustiran i agresivan, koji po preporuci doktora uzgaja masline na Pašmanu...a povremeno, uz "češljanje" maslina, kao dodatnu terapiju zapleše Tango ili Valcer...onako sam sa sobom a ponekad, kad ga preplave emocije, zagrli drvo masline... :-)
Ovo se nekada u školama nazivalo ekstezivna poljoprivreda 🤓
Bravo majstore
Svaka cast
Sigurno mu je i dedo to volio...
ovaj se toliko zdravo hrani da ce zivjeti 350 godina...ko kornajca...:)
Prije će biti da će umrijeti zdrav.
@dzabatiban ...ako pre toga ne umre...:)
Sto bi moja prof rekla..sva je zemlja zagađena, pa vi kupili ono s pijace tamo nečije ili sami uzgojili isto vam ga
Ako je isto, onda se niko ne treba zabavljati radom u bašti, svi ćemo jesti plastični portugalski paradajz. :)))
To je izgovor ljendohana.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Super
Sve je to u redu,ali kada ti na to sve pritisne sarajevski smog,dobijes bukvalno sve kancerogeno sto nice iz tla. Ovo bi valjalo,ali na selu,tamo negdje gdje je zrak cist.
Na selu moze,ali samo kompost od lišća iz šume,grančica,sijena, slame i stajnjaka..ništa kore od banana,naranči,limuna...sve je to špricano i puno kemikalija!
Nema više ni čistog bio otpada svo voće i povrće se šprica kemikalijama..jedino samoniklo bilje u prirodi je donekle čisto,srijemuš,špargla,maslačak,kopriva,..gljive..