Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli njega neka stvar zasto Madjarska more nema!
Otice mu lopta u bazen
I meni super kuca. Dosta je 'jednostavna', puno otvorenog prostora, vani dobar bazen, nije premalen, taman, i ima u trave i prostora za futbalsko igraliste. Taman za predgradje tako u Madridu. A ovo je vrlo jeftina kuca za njega mislim, samo kazu oko 4 miliona, a on za jednu godinu samo od place u Realu zaradi 15tak miliona, plus 10-20 za reklame van terena. Znaci ko kad bi neko od nas sto zaradjuje 40,000 Eura kupio kucu od 4,000. Ono relativno, al za njega je vrlo skromno.
Al zna se i on 'zaletiti'. Mislim da sam citao da je kupio apartman u New York od nekih 17 miliona, i onom agentu uzeo Grcko ostrvo za svadbe il tako nesto. Taj stan, ako je tako, mi je previse i nije vrijedno. TO je samo lokacija, al zivis u neboderu. Ova kuca od 4 miliona u Madrid je 10 puta bolja tog stana u Manhattan. Nije samo on, i Messi isto tako kupuje stanove te i svasta po svijetu. Yebiga dobiju dobar cek mjesecno ljudi, i bruto i neto.
extra je! ja bih mozda malo drugacije boje odabrala, al sve u svemu moderno i lijepo! jos samo da ti dragi Bog podari mnogo djece :) da unesu malo zivota u sve to i da ima ko prljati :)
CAR
Sirotinja haha
pravi se vazan. uopce mi nekak nije faca. kao eto on je neki lik. totalno mi je antisimpa. a i kuca mi se ne svidja.
jedan jedini cr
To Ronaa podaj ga samo
Dok mi gledamo glamur Ronalda i gluposti, Klix nije u funkciji građana jer nedovoljno prati nepojmljive događaje i stresove oko nas. Mi izgubismo komšiju zbog vađenja zuba a divimo se ljepotama jeba**ih kreveta po Ronaldovom stanu. Ovo niđe nema na svijetu!!
...nije loše, samo, ne viđoh ti STEREO....kad bi ti "odvrno" svoj...odletila bi ti ta staklarija u tu obližnju šumicu 😉
ma moglo je to i bolje Ronaldo....
@kara-njenina sta se s tobom desilo? pijan, sta li.....??
sve je luksuzno,skupocjeno,što mu se naravno može,ali nekako sterilno,nema topline... mislim da tu treba ženska ruka :)
...da...i, muška noga 😉
Kuca Pare Auto sve to prestaje biti bitno kad znas da te zivot prolazi 3x brze nego sirotinju kojoj se od 20 do 1 otegne ko godina kad cega penziju.
kuca je katastrofa bolje je kod moje nane iz svice ko da je dizajner iz srebrenice
je li u zadnje vrijeme dao nekome palestincu guze ili je kupio sirijsko dijete niste objavili
Truho si