Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maznes 10 milja na respiratorima ili milijardu na pokretnoj bolnici ili milijardi iz aluminija i sjedis na brdovitom balkanu...
kupit ce bake sebiji za godisnjicu braka
Možeš samo gledati u more i praviti selfie sa otokom.
Imal gdje Bingo blizu?
Neka ga naslikaji krajem novembra ili januara. Ne daj boze nikome.
Dobro je, pase mi mislim, al imali sto god preko puta tamo na jezeru, da nije otok. Nekako mi mozda previse, ko da se 'foliras', na otoku. Al ako nema, onda moze i otok. Ima i to svoje cari naravno. I isto dobro sto je i 40 min do Bergena, a 25 vozom. Kad hoces u Bergen, medju narod malo, na kafu, itd.
Al opet sta ces s onom skolom tamo? Ne znam, nije bas prakticno. I plus tako pocinju mnoge one misterijozne price i filmovi. Otok, stara skola, zatvor, ne znam...kazem bolje tamo preko puta.
Kad dodje zima, i zapuše u fjordovima, smrzne se vanago u tebi!
prvo da naucim izgovoriti ovo ime pa onda mozda razmislim
Da imam odmah bi kupio al znate onu Mostarsku "nemam a i da imam odakle mi"
Koja je zadnja
Predivno jednog dana.
Ne razumijem ljude koji daju 10-20 miliona za neke penthause ili sta vec, a ovakva milina "samo" 3.2 miliona
Pa to su urbani ljudi, hoce shoping ovo ono, ovdje si odaljen od svega zivog
Mozel na rate
Imam para za ovaj sa slike br 11
😂👍
radije negdje kucicu gdje je stalno sunce :)
Nemojte više otići ću se ubit