Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ko sere deset puta dnevno...pa onaj ko mora xD
haj sve je to dobro,ali kad neka kuca ima dest kupatila,to ne kontam, pa ne znam ko to jos sere deset puta dnevno
ma ljudi su svugdje naopaki
\"....kuća posjeduje salu za bal i --- dječje --- pozorište.\" odlucite se za hrvatski ili bosanski, ali ne mijesajte LEKTOR LEKTOR
A moze li na kredit?Samo da prvo otplatim ova 3 kredita!
Haj ti kod brace u Afganistan. Tamo sve intelektualci pa ces se osjecati prijatnije.
ja sam poznavao nekoliko bogatih amera,milionera.nemate pojma koliko su to jadni ljudi.jedan ima lanac restorana \"courtney\'s\" i nece da ukljuci soda masinu(masina za koka-kolu) sve dok prva musterija ne naruci kolu,da ne bi radnici sebi tocili.ili salatu od ribanog kupusa(cole slaw) koju smo htjeli baciti,on odnese kuci da jedu.ako ste negdje u restoranu s njima,redovno ce vas pustiti da platite racun.ima nesto ludacko u njihovoj logici,kako tretiraju ljude,meni izgledaju mentalno bolesni.misle da se bilo sta moze kupiti i vidim kako me procjenjuju kao \"koliko ti tacno kostas?\".ludjaci,vjerujte mi.
@ bijedno Narod je na ovo davno dao odgovor \"gdje bijeda ulazi na vrata, ljubav bjezi kroz prozor\"
steta sto ovi grandomani nemaju po 30 guzica pa da mogu koristiti svih 30 kupatila.
..Najbolji Su Mi Komentari Klosara Tipa:-\"Nebi Ja Ovo Nikad Kupio\"!!... A Oni Garant Jos Uvijek Zive Sa Roditeljima, Jer Nisu U Stanju Sebi Ni Garsonjeru Priustiti!!
nemojte m izavidjeti al ja sam kupac ove kuce hehe
u nekim stanovima od 50m2 zna biti milion puta vise ljubavi i srece nego u ovim kretenskim palatama gdje se nikad ne zna ko je u kojoj sobi
bez zdravog razuma ode mozak baj baj tamo gdje zemlja ne vrijedi puno lako je napraviti kucine ko avionski hangar
@mido HZ hahaha ili stan na 14 spratu i vikendicu na Drini
hh@@ ja je nebi brate uzeo sad da te para imam,radije bi neku solidnu kucu na kromolju i 500 kv zemlje hahahaha