Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Perite dupe nema nista bolje kad te hladna voda zapljusne kakav papir ba, bre, ne,
ganpo
Mozes upotrijebiti toaletni papir i oprati se ako imas dovoljno vode.Neki to rade iz religijskih razloga, dok se drugi zafrkavaju.Cistoca je pola zdravlja.Ne zaboravite!
a da jednostavno nabave mini tuš za pranje,ne bi bilo loše a i jeftinije je
Samo voda i lijeva ruka.. Nekad se zeznem pa i desnom operem :)
Sve zavisi koliki si seronja
Trebalo bi to prosiriti, koliko bi vode zamjenilo tu kolicinu papira, ljudi govna su vasa, perite se
Postoji voda smradovi
se*em isto ko i prije... hajd tjao
Odlučio da pomogne zajednici u ovim usr.anim vremenima.
"Koje težine vam bude go*no kad kenjate ujutro? Ne mora tačno, bar odokativno, kad zagrabite u wc šolju pa otprilike je li teže od litra mlijeka?" (jedno od pitanja)
Sta ce im toalet ? Mnogi iz euro drzava hodaju usranih gaca... Dobro pa su u Sarajevu vecinom muslimani Pa se vecinom operu.. mada se desi kad je +45 da vonjaju govna... Kako je kod vlahadije ne smijem ni pomislit
Jel realan ovaj tekst? Bože sačuvaj.
Operi se majku ti razmaženu