Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto kao nagrade za najljepše uređeno međunožje.
ovi iz rogatice i foce sto vode sarajevske opcine stvarno nemaju razvijenu logiku. umjesto da uredjuju javne povrsine koje su toliko neuredne i zarasle u siprazje oni bacaju novac na ovakve manifestacije. dragi moji ahbabi, seljak ima tu neku svoju uvrnutu logiku koja mu je usadjena u djetinjstvu i izgleda da je permanentna i nikakvo visoko skolovanje ili zivot u gradu moze ispraviti tu seljacku uvrnutu logiku.
@arslan12345 dradi moj ahbabu, zar nije logicnije da opcina prvo sredi javne povrsine kao na zapadu pa tek onda finansira ove nagradne igre. zar nije posao opcine da pazi i odrzava javne povrsine?
pika li se kiseljenje kupusa ko hortikultura?
Super, prijavit ću se.
Sjajan projekat, ovo podstice malo ljude da sredjuju vlastito okruzenje, svaka cast!
Lijepo. Ovo bi trebala svaka opština imati.
moja mama je osvojila prvo mjesto u opstini vogosca prije nekoliko godina. bas je .voljela je cvijece...
Odlična ideja. Ali kako promjeniti svijest umova koji bacaju pune kese smeća sa prozora. I tu treba uvesti novčane kazne
pa nek daju nagrade onima koje bace smece u najljepsoj kesi