Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi novinarčiću, jesi li mogao napraviti malo istraživanje gdje se neke od navedenih biljaka mogu nabaviti kod nas? Prevesti članak sa Aparmenttherapy nije nikakava Kunst. Zivio!
@WalderFrey Napravi PayPal account, i poveži kreditnu karticu sa paypalom. Odi na ebay i sa paypalom si možeš poručiti stvari iz kine za frakciju cijene neg kod nas. Npr. ruže svih mogućih boja. Kod nas na olx.ba shupci na primjer prodaju 10 sjemenki jalapeno ljute paprike za 5km bez pošte. Ja preko ebay poručim 200 sjemenki iz engleske čak za 2.2funtu šta je 4km s poštom. Na ebay se sve što zamisliš nađeš jeftinije 3 puta samo čekaš 1 mjesec.