Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su realne cijene osim za Manhattan, s tim sto vecina ovih apartmana je na vujohebina lokaciji gdje ti treba da putujes autom od bilo koje do bilo koje kote pola sata. Manhattan cijena je za nasmijati se. Za 975 dolara na Manhattanu mozes dobiti sobu koja gleda na zid i da je dijelis sa debelguzim zoharom koji je tu stanar jos iz doba Regana. Ispod 2500 na Manhattnu mozes naci samo rupu u zidu.
Baš sam se pitao je li dnevno ili sedmično, kad ono mjesečno. De vi ovo provjerite, dok se nije ko s klixa zezn'o.
ovo ste trebali objavit na nekom americkom sajtu a ne ovdje! glupani jedni glupi.
Sto ne pisete koliko kosta dodatno odrzavanje ovih vila?
malo podhebavate aa
Mrs
Hoteli, sobe i usluga su na vecem nivou nego kod nas dok su cijene manje pogotovu ako se porede sa cijenama u primorju. Exluzivne lokacije i mjesta su papreni ali smjestaj za tipicnu Americku srednju klasu kod nas je VIP sa 7 zvjezdica
jos mi 999 dolara fali
Pazite šta pišete na internetu o Americi jer sve prate i ako ste nešto negativno napisali stavljaju vas na crnu listu i nećete nikad dobiti ulaznu vizu. Živa istina.
ne mozemo u neumu platiti nocenje on nama u Texasu nudi nocenje
skuplje sandzaklije rentaju u Sa, å dje je Sa dje Florida jebote
@Sismundo dodji,dogovorit cemo se nekako....
U hrvatskoj apartmani 50 eura noć, a nisu ni blizu ovih po kvalitetu. To ispadne da bi mjesec dana koštalo 1500€. Jarane jeftinija Florida meščini.
@sobber12 uzmeš apartman na mjesec i podijeliš s nekim po 15 dana.
Super hajd Bosanci navalite