Ideje za ljeto
1

Kakve apartmane možete unajmiti za 1.000 dolara u najvećim američkim metropolama

Klix.ba
Unajmiti stan na dobroj lokaciji, s najviše pogodnosti i maksimalnom kvadraturom nije nimalo lako. Pogledajte neke od ponuda za 1.000 dolara u 10 velikih američkih gradova.

1. Paradise Palms u Phoenixu u Arizoni

Ova prelijepa lokacija nalazi se u jednom od najskupljih naselja te je jedno od najpoželjnijih mjesta. Za 1.035 dolara mjesečno uživat ćete u dobro opremljenoj kuhinji, efikasnim aparatima i privatnoj terasi.

2. Ambasadorski apartman u Philadelphiji

Za 975 dolara ovo je idealan izbor za one koji žele uživati u tihim rezidencijalnim ulicama, a u blizini su i dvije atrakcije na otvorenom: šuma i park na rijeci. Tu su i brojni restorani, kafići, kulturne institucije i butici.

3. Bartram Park u Jacksonvillu u Floridi

Bartram park je luksuzno odmaralište s bazenom i fontanama. Pejzaž ukrašavaju palme i bujno lišće, a tu je i jezero u sredini imanja koje je okruženo asfaltiranom stazom za pješačenje.

4. Sutherland u Chicagu

Naselje Bronzeville poznato je po zapanjujućoj arhitekturi iz viktorijanskog doba. Jedna od pogodnosti ovog 1.035 dolara vrijednog apartmana jeste i fitnes centar otvoren 24 sata.

5. Rice u Houstonu, Texas

Osnovan 1913. godine, hotel Rice ugostio je mnoge poznate ličnosti, a zgrada hotela smatra se jednom od najimpozantnijih u Houstonu, na čijem prvom spratu su brojni restorani i prodavnice. Apartman ovog hotela košta 1.044 dolara mjesečno.

6. Crosswinds u Windsoru u Marylandu

Prosječna cijena unajmljenog stana u Crosswindsu je 1.400 dolara mjesečno. Predgrađe u kojem se nalaze ovi apartmani nalazi se oko 11 kilometara od centra grada, tako da možete uživati u mirnoj okolini bez buke. Otvoreni bazen, fitnes centar i klub za rekreaciju i opuštanje neke su od prednosti koje nudi Crosswinds.

7. Arbors u Brentwoodu, Nashville

Jednosobni stanovi mogu se unajmiti za 970 dolara mjesečno u Arborsu u predgrađu Nashville, a njegovi stanovnici mogu uživati u igralištu, parku, teniskim i sportskim terenima te otvorenim bazenima.

8. Clermont u Portlandu

U Clermontu se za 1.080 dolara mjesečno iznajmljuju apartmani u više zgrada, a svaka jedinica opremljena je balkonom ili terasom. Za opuštanje tu su terapeutski centar, otvoreno kino i obližnji kompleks mješovite namjene.

9. Manhattan, New York

Za 984 dolara mjesečno možete unajmiti solidan apartman. Lijepi podovi, mnogo svjetla, opremljena kuhinja i udobni dnevni boravci učinit će vaš boravak udobnim.

10. Conrad u Omahi

Oni koji se odluče za ovo naselje imat će mogućnost izbora estetskog dizajna svog stana, savremenog ili tradicionalnog. U blizini je i medicinski fakultet, tako da je idealno za studente koji žele studirati medicinu.