Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni bi od Bosne napravili centar svijeta. Mi smo pohlepni i prljavi u dusi a to prenosimo i na unučad ne samo djecu. Oni rade za državu i društvo. Mi brata rodjenog ne volimo ako je uspješni od nas samih. Spas mozemo naći raseljvanjem po svijetu, al ne grupnim.
Znači studiraš i ploviš, 'em student, 'em kapetan! :)
Ni wc studentima nasim ne treba napraviti! u kakvim govnima zivimo oni su prvi koji to osjete ali ipak ćute kao zaliveni dok nacionalisti haraju!
Super izgovor za kašnjenja na predavanja:”kuća mi Se otkacila o otplovila”
tamam da se podave kad pjani dođu kući
U Danskoj kada se prave elitna naselja i zgrade, moraju rezervisat' minimum 10% za sirotinju, gdje razliku stanarine drzava placa. Na taj nacin se izbjegava pravljenje bogataskih geta.
@CrnaIegija Covjek misli na siromasna geta u kojoj zive novo pridosle izbjeglice.Nema grupiranja . Dobar je taj danski sistem .
@CrnaIegija Bogami je tebe il' nekog tvog neki musliman debelo nagrdio, cim te arhitektura i socijalne teme podsjecaju na islam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta ocekivati od holandjana vec inteligentna rjesenja. svaka cast 👌
dok normalne drzave razmisljaju kako stvarati sto povoljniji ambijent za zivot svih, mi se jos uvijek svadjamo i prebrojavamo krvna zrncad...ma ni pecinski ljudi nam nisu ravni....
Ne ne kod nas tvrde da ima srbsko, hrvatsko i bosnjacko kvno zrnce xD
@secondtonon3 a sve je to vijekovima toliko izmjesano da se ne zna ciji je ko....eto
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
mi gradimo trotoar hehe
Šta ti je država, jaraneeeeee
Nije sve do drzave ima malo i mentalitet uloge.
Kod nas u studentskim domovima mozes samo "naograjsat"