Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Hygge stil života najbolje opisuje čitanje knjige dok zamotani u dekicu sjedite pored kamina." Kod nas nema hyggea s knjigom, mozda umjesto knjige zvezde granda.
Meraklije prave, ovi hyggeri :)))
Na vjeruj Dancima ni kad priglavke nose :)
Baš nešto gledam apsolutno bezvezno, Nešto je čudno u državi Danskoj i bolesno, U mojoj kadi plešu krstarice, Marinci pjevaju Ruske pjesmice uz ples....i sve uz ples!
tako i ja otvorim rakiju i pustim jašara kraj alfa šporeta, hige ti je to
Hygge je stati pod vreo tus, ali onako bas da se upari cijelo kupatilo, to mi je vrhunac loseg dana. Naravno pod uslovom da to obavim prije ponoci.
klanjajte raja ne ćitajte ove glupotinje
Danci imaju kvalitetniji zivot, visi standard, duzi zivotni vijek, manje krminala i jos stogod od ovih zemalja gdje se klanja. Selam klanjacu!
@iNtuitive hajti ostan tamo među njima i nevračaj se ovdje unašu ljepu Bosnu i dugo živi i podiži dančad jarane. Dabogda vazda imopara i živijo utišini i brez kriminala al se samo nemoj vračat ovdije.
challenge accepted.
Hygge, hygge, hygge 🌳🍨☕🍷 Uzivanje, zabava i udobnost. Relax
tako i moja hedonisticka famElija po Danskoj.. sve meĆu po fbu da vidimo :P ...😂😂
Da je i meni vutre svaki dan... lako je biti hygge - high... :/
Kod njih ovdje više svjeća po kućama nego na groblju
...dobrih priglavaka :)