Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u kojoj godini je ostala bez mozga?
Zamisli Bog ti da zdrave oci i ljepotu kakvu mozes pozeljeti i vo uradis.. sta reci
Uredništvu klixa -- klikanje odnosno astronomski broj klikova na pojedine komentare koji ama baš po ničem ne odstupaju od velike većine drugih komentara na istu temu i nalaze se u vrhu --"top komentari" su zadivljujuća, što više počinjem i sam vjerovati u njihovu ispravnost:)
Dobro došli u novo doba, Idiotkracija
Sotonini sljedbenici, hoće sami da se obilježe samo da ne budu prirodni. Ili se crtaju ili buše ili odrezuju dio sebe, uglavnom nisu normalni
Ma mrs
To je posljedica njenog idiotluka a ne tetovaže.
Nema nista vece na svijetu od ljudske gluposti.
Psihopate su svi oni koji pišu po sebi, smatrajući da su rođeni nedorađeni a Bog to kažnjava jer mu se mješaju u stvaralaštvo i negiraju ga kao stvoritelja svega vidljivog i nevidljivog!
ne seri kakve ceze ima bog sa ovim,cura idiot i to je to
A što je Bakir do skoro furao gusarski povez preko oka? Ja mislio prebila ga Sebija, a možda je neuspešno pokušao da tetovira oko?
A mozda je i igla bila kontaminirana, nek proba sa pletecom iglom drugi put.
Jaranice ti si se "uradila" posteno.
Što nisi natrkala na Dr.Jekylla da ti od očiju napravi Nokiu 3220
Tetovaza u oko. Izgleda ko nacrtana za crtani za djecu.
Probaj drugo oko tetovirati u zeleno. Mozda je do boje bilo.
Ja mislio da sam klikn'o na onaj clanak o javnoj prosidbi pa vidih ovoj pametnici k'o nesto curi iz oka, pa dole k'o neka sljiva pa rekoh, divi ovo, kad prije. Nakon toga opsovah ove serije i reality-je , pa tek onda podjoh da citam clanak. PS. Obicno, kao i vecina ovdje, ne citam clanke, samo komentare da dobijem dnevnu dozu mrznje.
kravo glupa