Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Sarajevo je nekad bilo normalan grad. Sad je to europski Kandahar prepun Arapa i mudžahedina
Ovako će se ne nekad pisati tekstovi kako je BiH izgledala prije islamske revolucije.
Da ne znam da je Iran, mislio bih da su slike napravljene kod nas krajem šezdesetih.
Nešto mi malehne taj Churchill.
Zaboraviste napomenuti da su u tom britanci koristili njihove prirodne resurse kao svoje. I da je i to bio jedan od razloga za revoluciju...
Gdje god dođu kojekakve revolucije, podjele, demokratije...ode sve u K...c! Mi smo tipični primjer, pa Libija, Sirija, Egipat, Tunis pa i Irak! Gledaj ljepote, auta, čistoće, lijepih žena...kratkih suknjica i rukava, frizurica
Do januara 1979. god. je svake godine 100 000 mladih iranaca i iranki putovalo na studiranje u USA na racun drzave. Od 1979. godine su im ajatolah Homeini i njegova bradata bratija uvela teokratriju i vratila ih unazad 1000 godina.
Nije ovo nista novo!Ovako e ,religija uz vladare, bilo i na zapadu do prije 200 godina!U svakoj tzv "muslimanaskoj" drzavi na svijetu, islam je uz vlast i sluzi vlasti u zamjenu za privilegije!S arabija, iran, turska ...ma svugdje!
I dan danas 87 posto iranskih zena podrzava povratak nasljednika od saha, ali niko ih ne pita!Zato bjeze vani!Liku koji e sad u njemackoj su izbicevali zenu ,pred nim i djecom, zato jer je noseci sendvice djeci koja su ih zaboravila, istrcala iz kuce bez marame!
Svako pola godine objave kako je Iran nekad izgledao!? Da se ne sprema mozda napad na Iran i nametanje americke demokratije, gledajte uskoro!
Nema mira u Bosni dok se smece koje se nakotilo ne ocisto za sva vremena. Sto se tice iranaca oni nisu nikakvi muslimani i nikada ti nece uzvratiti na Selam kao i vecina nasih takozvanih muslimana.
Primjer kako Islam, razvitak i demokratija su jednostavno oksimoron.
Kada se religiozni uključe u politiku. Da “Bog” sacuva. Nikada ništa dobro napravili nisu. Uvijek isto: jednoumlje, strah i bijeda.
Ocit primjer kako je islam nazadna religija
da je njima bilo dobro ne bi doveli homeinija
Onda se žohari razmnože i unazade zemlju 150 god.