Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci kaze se ortodoksnih jevreja a kad je kod muslimana ovakav slucaj kaze se extremnih muslimana.nema pravde na ovom svijetu al bit ce na iducem;)
To su ti dupli standardi.
Ortodoksni jevreji su najbliži islamu. Njima je potreban samo šehadet. Mada na slici nisu prikazane njihove žene kako se nose kada izlaze vani, nose nikabe-feredže preko lica i u crnini su, muškarci imaju duge brade, ortodoksni jevreji ne vole Izrael nego su za slobodnu Palestinu, da žive u miru sa muslimanima. Mnogo su slični muslimanima po kodeksu oblačenja (vezano za žene) i puštanja dugih brada, a znamo da su svi ashabi kao i Poslanik a.s. imali duge brade, dužine šake a i veće.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Čekam komentare vjerskih fanatika.
a koliko vidim sve ateisti komentarisu :D
Ja nisam ateista ;) .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nabijem ih na kopacku!
e jesu ruzni ovoje za nepovjerovat
NjV poručio čuvenom Bosanskom filmskom režiseru g. Kusturici povodom njegove iznenadne podrške ulasku u NATO i izjave "ne možeš dugo glumiti neutralnost": potpuno shvatajući da je zanesenost sklonost većine umjetnika, ipak ste se u ovom slučaju previše zanijeli - pošto je neutralnost neke zemlje isključivo pravo nosioca njenog vanjskog suvereniteta, a ne uloga u Vašem filmu; NjV podsjeća da je u svom Aktu o konstituisanju Kraljevine proglasio Vječnu neutralnost (ne radi prošlog hladnog rata, već imperijama nam desetkovane demografije tokom proteklih vijekova), i to na osnovu svog prava koje je na Balkanu najstarije, pa bi kršenje tog prava od strane bilo koga (pa i NATO saveza) predstavljalo kršenje Zapadu (i inače civilizovanom svijetu) najsvetijeg prava od svih - prava na vanjski suverenitet kao temelja međunarodnog pravnog poretka | HM to famous Bosnian film director Mr. Kusturica over his "we should join NATO, you can't fake neutrality forever": neutrality is our right, ...not a movie role, and HM declared Eternal Neutrality (in his Act of Constituting the Kingdom) based on his oldest right in all of Balkans ...so violating that right (including by NATO) would mean West violating a most sacred right - to external sovereignty as basis of int.order (TWITTER) bosnianroyalfamily.org http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
Glupaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
I onda su se dodirnuli laktovima i stavili po jednu travku u usta,simple the best.
Hava Nagilaaaaa- Yerushalaim shel zahav!!
Prozračna atmosfera
volim druženje, ali prisustvo glamuroznim svadbama, posebno ovim s vjerskim ili nacionalnim predznakom, izbjegavam. debilana žešća.
vidim da su te banovali. sujeta kliksovaca je čudo. sve diraj, ali to ne diraj. p.s. ne volim glamour, a njemačku mrzim, posebno bavarsku.
http://www.youtube.com/watch?v=CsGknQZHcYI
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
hhhhh niste vi vidjeli kako to Arapi-muslimani rade xD ovo je nista
jel vam ovo finci naredio da napisete clanak,yebo vam on sve kao i ovim prljavim zidovima...sto ne pisete o ugnjetavanju palestinaca mamu vam vasu govnarsku...mrzim zidove!!!
zyklon B!!
S obzirom da jevreji vode Kompanije kao Coca Cole,Marlbora,Mcdonalds-a,Pepsia,Adidasa,Nike,Puma,Karstadt,C&A Deichman,Amazon itd itd,mogu samo predpostavljati da nije nimalo siromasna svadba...i u svijetu su Siptari,a Hitler je se bas ovog bojao pa ih je tamanio.....i ievo danas Jevreji vode Ssvijestski Monetarni Sustav...i oni vladaju svijetom...
Svako ima svoje običaje koji su ponekad čudni, nekad nelogični, zanimljivi...uglavnom to treba poštovati ;)
ja sam konobario u sinagogi na proslavi sunecenja ovih isti jevreja. valjda su askenzi......i jos sam rabinu na kraju reko da sam Muslim...koji shok...i plus sto sam bio zaduzen za abdesthanu
a čaršaf, nismo čaršaf vidjeli???
haha 9gag ne smijes udariti na takvu tradiciju,ljudi ozbiljno shvataju svoje carsafe :)