Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se sta je StreetWorkout park. Ovo nije ni S od toga.
Ugodno s korisnim. da naši građani uživaju i iskoriste sve kvalitetne stvari koje nudi ova lokalna zajednica.
Super i za roditelje, a i za djecu.
Ovaj park je prava stvar da se aktiviraju mladi.
Odlicna stvar.
Odlicno, nesto sto je falilo u Centru, svi koji zele mogu potpuno besplatno uzivati u parku. Nadam se da cemo znati cuvati sve ovo i hvala nacelniku i Opcini koja je obezbijedila sredstva.
Ovo sto je do sad uradjeno u Opcini Centar je za svaku pohvalu. Zelimo istog nacelnika i narednih godina. Nikad se vise nije radilo ni gradilo dok nije on dosao. Ovaj park je super projekat od kojeg ce imati koristi i mladi i stari, ovako se promovise zdrav nacin zivota.
Drago mi je sto se u Opcini Centar izgradilo ovako nesto. Lokacija je idealna za workout park, gradjani ce moci uzivati, a i kvalitetno vrijeme provoditi. Sve pohvale za nacelnika Ajnadzica.
Vidno je razocarenje na vasim licima sto se u Opcini Centar nikad vise radilo nije. Nikad bolji covjek nije vodio ovu Opcinu, a rezultati su i vise nego vidljivi.
Sjajan nacin da se gradjani aktiviraju, promovisimo zdrav zivot.
Korisno i za djecu a i za one starije, ovo ce zainteresirati djecicu da izadju napolje, a i nas odrasle zasigruno. Svaka cast na realizaciji.
Polahko se modernizujemo, svaka cast.
Mozemo.svi iskoristiit ugodno s korisnim, malo vani a ujedno i vjezbamo, realno trebamo ovo na vise mjesta.
Ideja za deset svaka cast, bas po ugledu na druge metropole, Stokholm, Keln i drugi gradovi, idemo dalje do medalje
Svaka cast,park ce sigurno obradovati sve mlade,ali i zadovoljiti potrebe gradjana za rekreativnim vjezbanjem.
Sto vise ovakvih parkova nam treba u gradu,i mjesta u kojim ce uzivati velika i mala raja uz sportske aktivnosti💪Divno izgleda,i koristit ce gradjanima zasigurno!