promo
1

Izaberite Philips Lumeu kao savršen poklon za Božić

Polako, ali sigurno praznici se približavaju. Iako je vani hladno, a temperature će biti samo još niže, idućih mjeseci bit će nam toplije oko srca.

Mirisi, okusi, slike i zvukovi Božića okruživat će nas gdje god se nalazili. Sve će biti u znaku ljubavi, topline i blagosti. Među mnogim željama koje želimo definitivno je zdravlje, kojeg moramo posebno čuvati, pa onda ljubav, sreća i uspjeh na različitim poljima života.

Tokom praznika mnogo ćemo razmišljati i o nama samima, našim odlukama, sitnicama s kojima se svaki dan nosimo i onima koji nam tu svakodnevicu mogu olakšati. Donosit ćemo nove odluke u kojima ćemo paziti da u silnom jurcanju ne zaboravimo sebe. U moru želja, uspjeli smo izdvojiti onu jednu koju bismo voljele također vidjeti pod jelkom, a to je nova Philips Lumea serije 9000.

Bit praznika

Praznici jednostavno nisu "to" ako ih ne provedemo u krugu porodice. Svako u našim malim zajednicama ima svoju ulogu, svako je po nečemu poseban i svako je dio cijele priče i razlog zašto baš praznike najviše volimo. Upravo će nam ovi praznici biti podsjetnik koliko je važno kada zajedno kitimo jelku, jedemo maminu francusku salatu ili uživamo u bakinim kolačima. Kako bismo se na takvim druženjima osjećale dobro i samopouzdano, važno je pokloniti sebi trenutke opuštanja. Znate onaj osjećaj kada imate malo vremena za beauty rituale u svojoj kupaonici i nakon njih izađete svježi i odmorni? Taj osjećaj ove godine definitivno želimo pod jelkom.

Želimo imati glatku kožu bez da u zadnji čas moramo o tome brinuti i želimo imati taj luksuz da bez velike pripreme možemo uskočiti iz pidžame u haljinu u kojoj ćemo zablistati na idućoj božićnoj zabavi. Philips Lumea postala je simbol glatkih nogu, ona je učinkovita, nježna, ali i revolucionarna jer novom SenseIQ tehnologijom prepoznaje potrebe svake kože i njeguje ju na potpuno personalizirani način.

Philips Lumea serije 9000 IPL uređaj s tehnologijom SenseIQ najbrži je i najučinkovitiji Philipsov uređaj na tržištu. Ima čak 450.000 bljeskova, prilagođava se vašoj koži, pruža personalizirane tretmane te brzo i bezbolno odstranjuje dlačice bez crvenila i iritacija. Uređaj je oblikovan tako da savršeno pristaje svakoj ruci i jednostavan je za korištenje. Prema dijelu tijela koji tretirate koristite jedan od zaobljenih nastavaka. Nakon što Lumea prepozna vašu kožu prilagodit će se samo njoj i odstraniti vaše dlačice. Dovoljno je samo prije tretmana britvicom ukloniti dlačice s područja koje želimo tretirati.

Kako je svaka od nas posebna tako zaslužujemo i posebne tretmane. Philips Lumea serije 9000 zahvaljujući SenseIQ tehnologiji prilagođava tretmane samo vama i vašoj koži. U svemu će vam pomoći i Lumea aplikacija. Pomoću nje možete pratiti vremenske razmake između tretmana, a ona će vas podsjetiti kada je vrijeme za sljedeći. Uz ovu malu pomoć moći ćete bezbrižno uživati u šest mjeseci glatke kože. Nikako ove zime nemojte zaboraviti na njegu svoga tijela. Neka vaša koža bude glatka i njegovana, te pripremljena za proljeće i prve tople dane. Idealna želja za pod jelku, zar ne?

Stvarajte uspomene

Božić je svima nama definitivno jedna od najljepših uspomena kada se prisjećamo djetinjstva. Možda smo s vremenom malo zaboravili dječačke ideale i više se okrenuli nekim drugim prilikama u životu, ovih se dana uvijek volimo prisjetiti koliko nam toplo oko srca treba biti pri samoj pomisli na lijepe trenutke provedene sa porodicom. Svaka božićna pjesma, poklon ispod jelke, ukrasi ili božićni kolači bit će glavni akteri stvaranja nekih novih uspomena, a emocije koje u nama mogu probuditi dragi nam ljudi u praznična vremena, dugo nam mogu grijati srca. Poklonite ovih praznika sebi i svojim najdražim ženama revolucionarnu Lumeu, te tako poklonite taj Lumea feeling u kojem ćete još dugo uživati. Za više informacija posjetite web stranicu Philips Lumea.