Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJBOLI NAJSMIJESNIJI KOMENTAR U MJESECU MAJU SU BAS OVI ....PIZZA NAJBOLJI KOMENTATORJE
TOOOO Talijani, kad oni mogu zastititi picu ,mozemo i mi ćevap! Zagor te-nej
e jes ti orginalna pica sa fildzanima hahaahah je si li to prepisao-la iz recepta za somun iftarku hahah ps: fildzan osnovna mijera u italiji eheheh strasno ... car si majke mi
Kupis brasno klas i onda : 200 grama brašna 1 mala kasika secera 1 mala kasika soli kvasac jaje ( moze a i ne mora ) filđan ulja dobro umjesi i razvaljaj narokaj svega po izboru peci 10-12 minuta na 250 C
pa normalno da treba zakonski zastiti pizzu jer je neki majmuni npr. prave sa kecapom.
Ma pustite vi to niste vi probali moje pizze "Pekara Kovaci kod Mahira"
stvarno mi je smijesno ovo sa temperaturom od 485 stepeni! pa ne treba celik topiti negi pizzu peci...
531-532 je nas zakon !!
e ovaj penis je fakat penis hahahahhaah dobra ti ova hhehe.. nego sta cemo mi sa sagandolmom,siscevapom, kljukusom,bosanskim loncem i slicnim kulinarskim poguziskim poslasticama oce li se tu kakav zakon mijenjati....
vazda je piica bila zakon
Kakv zkon oni proglasavaju matereti,kakav bolan?Pizza je nastala u nasoj zemlji,oni su samo na proputovanju ukrali recept i usavrsili ba?to je nase jelo ba,izmislila ga je zena iz VISOKOG,ime joj je MEHRIDZANA?
ma uskoro ces morati i vaditi u opstini potvrdu o kupovanju hljeba, kao i zahtjev za izdavanje dozvole o konzumiranju mlijeka....ovo su gluposti...kako su ljudi prije 120 godina mogli tacno da odrzavaju temperaturu od 485 stepeni u KAMENOJ peci?
zajebaji se ti... ali tako bi i trebalo... sve uredbe donijeti za hranu i kvalitet hrane, posebice za nacionalna jela
Još samo nasi da donesu uredbu o kvaliteti cevapa i bureka i nigdje kraja nasoj sreci