Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ženama je uvijek lakše, od škole pa do radnog mjesta. Vazda ih se štedi, vazda su miljenice i popušta im se, vazda imaju prednost pri zapošljavanju i bolje uslove rada i onda kad ti dođe neka da ti kenja po američki o feminizmu i sličnim glupostima tačno bi joj šamar zvekno da je vratim na fabričke postavke
malo mrziš žene, ha
@SheRains Ma jok, obožavam ih :) Ne volim ove moderne feministice, a ima ih među ovim mladim trebama
PRIKAŽI ODGOVORE (64)
Dakle, sazetak misli: Investirajte u sise, umjesto u pamet.
Hahahaha :-)
dobila je posao na prvi popušaj :)
Što li - pitam se????
Osim za par vrsta poslova, za veliku vecinu je fotografija uz CV apsolutno nepotrebna. Nadam se da ce se vise evropskih polodavaca okrenut americkoj praksi, gjde je (osim za par vrsta poslova) slati fotografiju oprecno obicaju. Samo ostavlja prostora za predrasude.
Gospodja Bilga dobila poso ....
Sigurno bih zbog dekoltea dobila posao, da nisam zavrsila fakultet. Kako da ne 😊 dekolte moze iskoristiti ona koja nema drugih kvaliteta i tako sebe poniziti.
Možda imaš dobre g...zove. Ne gleda svako u sise. Još ako se dobro utegneš ;)
Jasta radi.. 😂
da, ako imaju dobar dekolte.. :)
ona zenska stvar(a kroz to i zena kao takva nazalost) je danas najjeftinija roba na svijetu pa eto razmislite gdje vas vode nevladine organizacije
Žene koje imaju posao dobiju dekolte......
Stosta lakse dobiju, klix-e....sto i nije neka novina. Od pamtivijeka je rijec 'kvalifikacije' imala tezinu. Bile su, a i bice: - kvalifikacije, koje su u opisu radnog mjesta, ali i - kvalifikacije, kako doci do tog radnog mjesta. Djavo je odnio shalu kad se stanu praktikovati: - 'kvalifikacije' pri sticanju 'kvalifikacija'.
Pored "lijepih" karikatura na politickoj sceni muskog spola da ih ne nabrajam sad, tacno su zene pravo osvjezenje makar ubirale poene i dekolteom. Uostalom, sta kome smeta i sta koga briga kako ce se ona obuci.Odvajkada je poznato da su zene kompleksnije licnosti, pa su time mudrije i lukavije. Jednostavno su morale evoluirati, jer zive u muskom svijetu.
...ybt, frapirah se...ma ljudi moji, jeli to moguće?
Pa ako covek pazljivo procita tekst dolazi do zakljucka da je ova konzervativna pre nasla posao pa je zato imala manje intervjua.
Mogli ste onda staviti sliku neke u dekolteu
nisu ovo morali istrazivati, mogao sam im i ja reci