Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U SA moraš biti član SDA i politički podoban za dobar život.
HVALA , trojici retarda i narodu koji ih izabra sto su me poslali NASILNO u Minken 4 grad na svijetu.......da se o tome jos pricat al mislim da je dosta od mene
lista bez Melbourna je shit
sad ce dodik svoju listu izbaciti... trebinje no1 banjaluka no2 bijeljina no3
Možda ste zaboravili da je Sarajevo grad koji je godinama bio pod opsadom i na koji je bačeno na desetine hiljada raznih projektila,grad koji je doživio ogromna razaranja.Trebaće vremena ...
@Velez4za Pa kakve veze ima opsada od prije 20 godina sa nepostojecim objektima za rekreaciju, kulturom, kriminalom itd. Dokle ceno se uvijek vaditi na rat? Jesi li ti procitao kategorije po kojima se ocjenjuju gradovi?
Sjedi mali tu je tvoj dom, Daleko su Istanbul i Beč...
koja je banja luka na listi
Zbogom Bosno odo u Sarajvo!
St. Petersburg među najniže rangiranim u Europi? Pa tko uopće pravi ove liste?
Ako ništa, tješi činjenica da smo jednom davno bili "predgrađe" i Beča i Stambola...
"Najniže rangirani evropski gradovi su St. Petersburg i Tirana (oba na 176. mjestu) i Minsk koji je na 189. mjestu. Na najnižim mjestima od svih gradova Evrope su Sarajevo (171) i Tirana (188)." Samo pažljivo pročitajte ta dva pasusa! Yeb'o lud zbunjenog! E, moj novinaru!!
kakvi pazljivo, to bode oci
kakvo sarajevo isto mahala kakva
Pa u Becu gdje sam god bio rade Srbi i bosnjaci
Nejma nista ljepse na ovom prohlaznom svijetu, nego kahda na Barsh Charshiji shjedim der, i pijem Tursku Kahvu, Ezan mi miluje ushi, a ja zatvorim ochi, proucim koju Suru, zahvalim se Allllahu dragom, sto mi dade zivot ovaj u Seheru. Pa kad Abu-Wilsohnovim sejtam, mirisem Miljacku rijeku najljepsu, u nozdrve mi uhlaze i fekalije i urinske cestice, sve Alllahova priroda. Sucur Allllahu. Miljacka je okrenuta ka Kahbi. To je Allllahova volja, zahto je ovo najljepsi grad na svijeetu. Inshallah.
hhhhehhee
kevser Allah te nagradio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
-- Najniže rangirani evropski gradovi su St. Petersburg i Tirana (oba na 176. mjestu) i Minsk koji je na 189. mjestu. Na najnižim mjestima od svih gradova Evrope su Sarajevo (171) i Tirana (188). Dragi ALahu snađi se ti ovdje ako možeš ! Nego nema na listi BAnja Luke, jel to znači da ona odavno ne dozvoljaljava da se vodi u Evropi ?? Naravno krajnje obazrivo se možda može predložiti da se i ona nađe na listi, radi hajderovaca iz BEča :)
Lazu zavidni cionisti zapadnjacki. Nejmader ljepseg mijesta od ovog shehera mmmmohga, ovo je moj sheher, ja se doselijo ovdze 93., nehma vezeee, ovo je moj sheher. Ima mahlo smeca, i lutalica, i nema kulture, ni koncertne dvohrane, ali ima tu nesta u havi, kada der insan proseta halalosum Abu-Wilsohnovim sejtalistem, pa ti kaze: "Selam alejkum". Sucur Allllahu, najljepsa metropola na ovom dunjaaaaaluku.
kaze selam alejkum, trijes ljudi to odgovara alejkumuselam, milina brate, nema toga u dojčlandu