Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odhebi i ti hrvatski imunolože, dosta nam je i ovih naših "stručnjaka"
Kad kgh ide u čžš :D
Ni jedan virus ne može nestati,a pogotovo ne preimenovana gripa
Argeta + 1/4 hljeba + 90 dana = bijesan zombie Pa haj se prilagodi...
hebo ma jesi inteligentan
Ovaj je koristio Google da mu prevede na engleski....
Neseri titati iti
Za prehladu i gripu jos nitko nije nasao lijek, niti ce. Nece se lijek ukazat sad samo zato sto smo gripi dali novo ime.
Od toliko država na svijetu vodeći epidemiolog iz Hrvatske, jah.
Šta treba da ostatak života nosamo brnjice ni cuke ih više nemaju.Izgleda da vi još nemate pojma ni kako se ovo sranje širi ,kamoli lijek da nađete.
Najvažnije je ne dozvoliti da dođe do kraha zdravstvenog sistema. To je važnije i od zdravlja ljudi. Mrš u pM!
Ovo je neki WHO kadar, lešinar, hajdemo malo naprđivat ne bi li bill gates prepoznao talenat, kuš tam
Samo ne dolazi slučajno na teritorij gdje SDA oligarhija vlada.Ovdje i epidemiolozi umiru.
Ta epidemija je namjestena sa Bill Gates, George Soros, sa drugim bankarima i Henry Kissinger (svijetski manipulator). Gates daje kao '' dobar '' razlog da pokusava uvjerit ljude i onda lakse prodavati njegove vaksine jer su to ogromne novce. Na primjeru u Indiji su se zbunili zbog toga i izbacili Billa i njegovu zenu Melindu https://www.snopes.com/fact-check/bill-gates-india-sued/
@djestsinalco355 ne lupetaj
Još si nam samo ti trebao! Jao, stručnjaka na sve strane!
Haj zvatko ne trabbonjaj bezveze vise cu crkanti samo pijem afaurine za smirenje gad godica odem na kiliks nama zarazeno volko nolko tolko
Ja koliko znam, za virus gripe lijeka nema, samo jak imuni sistem suzbija infekciju.
@tarikmeister to govore svi doktori i istina je, a pita li se itko čemu služe vakcine protiv gripe koje su mnogi dobijali zadnjih godina. Da štite od gripe, vjerovatno, ali i da unište vlastiti imunitet. Koji to sada umiru najviše, stariji, ko je primao vakcine protiv gripe, stariji. Nešto tu tukne mnogo.
Treba dosta vit C, odmor, panadol/ibuprofen. Nikakve vakcine protiv gripe.@tarikmeister
S toplijim vremenom ce slabit bezveze palamude