{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Voda s porukom: Inspirativni i motivacijski citati na bocama Jane

S
12.4.2014. u 14:38
19
Voda s porukom: Inspirativni i motivacijski citati na bocama Jane
19
Danas je na platou ispred BBI centra predstavljena Jana – Voda s porukom. Lansiranjem serije motivacijskih i inspirativnih citata na svojim bocama, brend Jana poručuje kako svi možemo biti pokretači dobre energije i dobrih djela.
Kako je sve savjete najbolje dokazati vlastitim primjerom, tako i sama kampanja "Jana – Voda s porukom" ima humanitarni karakter. Naime, do kraja godine, dijeljenjem pozitivnih Jana poruka i skupljanjem Jana kapljica, bit će realizovane humanitarne akcije širom Bosne i Hercegovine.

Tako je danas, razmjenjujući inspirativne poruke preko društvenih mreža, mnoštvo okupljenih učestvovalo u humanitarnoj akciji namijenjenoj NVO altruista Svjetlo, Sarajevo. Jana će donirati didaktički materijal za radionice programa socijalne uključenosti.

Osim Maje Miralem i Aleksandra Hršuma koji su bili domaćini promocije, predstavljanje je okupilo i brojna poznata lica, koji su željeli podržati akciju pozitivnih misli i dobrih djela, pri čemu su pozvali i sve ostale da im se u tome pridruže.

Naime, poruke Jana moguće je dijeliti na društvenim mrežama, čime se prikupljaju kapljice koje će se potom pretočiti u donacije.

Također, posjetom na stranicu www.vodasporukom.com i vi se možete uključiti u prikupljanje kapljica i informirati se o aktuelnim humanitarnim projektima. Svaka kapljica je korak bliže realizaciji dobrog djela, a dobro se dobrim vraća.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: