Akcija mjeseca
26

Hisense Gorenje Studio: Uz kupovinu odabranih artikala ostvarite čak 99% popusta na usisivače

Hisense/Gorenje Studio Sarajevo
Hisense Gorenje Studio Sarajevo
Do kraja februara posjetite najbliži Hisense Gorenje Studio i pored akcijskih popusta i ostalih pogodnosti kupovine, iskoristite i akciju od 99 posto popusta na usisivač uz kupovinu odabranih akcijskih velikih kućnih aparata Gorenje i Hisense.

Uz kupovinu Gorenje kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša pod šiframa: WD2A164ADS, WD2A964ADS, WD2A854ADS i Gorenje side by side frižider NRS918FMX, ostvarujete popust od 99 posto na Gorenje usisivač VC1411CXW.

Gorenje aparati donose praktična rješenja i inspiraciju, te omogućavaju da vaši svakodnevni kućni poslovi budu olakšani, a time vaš život bude manje komplikovan i više ugodan. Kupovinom Hisense kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša pod šiframa: WDQA1014EVJM, WDQA9014EVJM, WDQA8014EVJM i frižidera: RF632N4WIE, RS677N4BFE, RQ563N4SWI1 ostvarujete popust od 99 posto na Hisense štapni usisivač pod šifrom HVC5232W.

Sve Hisense aparate karakterišu pametna, pouzdana, savremena i inovativna tehnološka rješenja za vaš dom, koja kupcima koji su u potrazi za visokokvalitetnim Hi-Tech proizvodima, sve ovo donose po razumnoj i prihvatljivoj cijeni.

Hisense veš mašina i veliki kućni aparati
Hisense veš mašina i veliki kućni aparati

Ova akcijska ponuda važi do kraja februara ili do isteka zaliha. Hisense Gorenje Studija su pravo mjesto za vašu laku kupovinu i uštedu vremena, uz široki asortiman Gorenje i Hisense aparata za domaćinstvo. Posjetite vaš najbliži Hisense Gorenje Studio u šest gradova širom Bosne i Hercegovine na adresama:

  • Sarajevo - Dolac Malta, Malta br. 29
  • Banja Luka - TC Emporium, Jovana Dučića br.25
  • Tuzla - Slatina, Albina Herljevića br. 19
  • Mostar -Trg Ivana Krndelja br. 35
  • Zenica - BC Aksa, Mehmedalije Tarabara bb
  • Blažuj - Kamenolom br. 11

Ili jednostavno naručite online preko web trgovine putem stranica ba.gorenje.com ili ba.hisense.com.

U Hisense Gorenje studijima i njihovim web trgovinama iskoristite i ostale pogodnosti kupovine, kao što su kupovina na rate, popusti za penzionere, kupovina po akciji "Staro za novo", gotovinski popust i besplatna dostava u krugu od 30 km od Hisense Gorenje studija. Za kupljene Gorenje i Hisense uređaje možete izvršiti registraciju kupljenih uređaja u Hisense Gorenje Club aplikaciji, a do kraja februara za sve kupljene Gorenje aparate i registraciju kroz aplikaciju ostvarujete pravo na učešće u nagradnoj igri "Gorenje nagrađuje" i izvlačenju za dvije glavne nagrade: potrošačke kartice u vrijednosti 10.000 KM i ostalih 100 vrijednih Gorenje nagrada.

Hisense Gorenje Club mobilna aplikacija čuva sve informacije vezane za vaše Gorenje i Hisense aparate - fiskalne račune, garanciju, informacije o proizvodima, uputstva i savjete, te vam pruža lagan pristup korisničkoj podršci.

Veliki je broj razloga da posjetite jedan od Hisense Gorenje studija u februaru i ukažete im svoje povjerenje.