Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ziv i zdarv bio kojim je ovo omogucio djeci i omladini.
znaci gdje nema pogane SDA i Alijnog debila tu je i prosperitet i radost i moze se zivjeti
Bravo Erneste Imamoviću.... Da se nikad ne ponovi da nam gradom upravljaju bahati seljoberi....
@habibbibersbb Otvorio glupo klizaliste, ko da je ne znam sta uradio. Da je normalan ne bi se zvao Ernest, niti bi dosao da gradi karijeru na kostima rahmetli baba!
Lagano Goražde postaje grad.
Lijepa vijest! Bravo
MA BRAVO !
Djeca su nasa buducnost i treba im obezbjediti svaku mogucu priliku za sport rekreaciju i dati im nadu da drustvo misli o njoma
Ma bravo, bravo, tko je god to smislio, svaka mu čast. Djeca se trebaju igrati i radovati.
Braćo draga što su aktivni ovi što hoće potpuno ogaditi prošlost prije Alije i SDA. To što je Jugoslavija propala, što je socijalizam propao, što je Tito bio diktator, nikako ne može promijeniti činjenicu da je na prvom zasjedanju ZAVNOBiH-a u Mrkonjić gradu obnovljena bosanska državnost. Da nije bilo komunista i Tita, danas sigurno ne bi bilo BiH. Ma ne bi je bilo na mapi, mamlazi. Bošnjaci bi jednim dijeom bili u Srbiji, drugim dijelom u Hrvatskoj.
@Biba70 Idi lizu mrtvom titi guzicu, da Bog do nikad nije bilo komunizma samo je jos vise zatrlo Bosnjastvo. Digli smo se iz pepela sto je najbitnije, sad nam se mogu saget!!!
Prekrasno talizaliste
Sve bolnice, škole, pozorišta, ustanove kulture i veći dio puteva u BiH su napravljeni u toj mrskoj Jugoslaviji. Bošnjaci koji su se tada nazivali Muslimanima, su doživjeli veliki napredak kao narod u obrazovnom, kulturnom, sportskom pogledu. Nakon rata, jedino što je SDA uradila jeste islamizacija po modelima iz arapskih monarhija. Šta je još uradjeno?
Adzemm i Ziraaak intelektualci grada...njimaaa ligureee i neka se ligurajuuu ..
Braćo draga što su aktivni ovi što hoće potpuno ogaditi prošlost prije Alije i SDA. To što je Jugoslavija propala, što je socijalizam propao, što Je Tito bio diktator, nikako ne može promijeniti činjenicu da je na prvom zasjedanju ZAVNOBiH-a u Mrkonjić gradu obnovljena bosanska državnost. Da nije bilo komunista i Tita, danas sigurno ne bi bilo BiH.
Bravo Erneste
Odlican potez za grad koji je bio vrh kulture i pismene muzike..Imamovic ima.smeka samo da prave ljude pusti ..nemoj pomocnike pitati..od njih nafake nema..vratiti kulturu umjetnost to je br 1.
Hajmo Focaci, besplatno je😜
Hahaha koja komedija , uhljebiiiii ubijate narod uhljebiiiiiiii , zaraza se širi bolest dolazi ,poslije toga samo smrt spašava , uhljebiiiiiiiii
Jedno klizalište za mog Bakira.