Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema mrsanja dok se guzica ne oznoji.
Nema tu neke filozofije... Ak zelis smrsaviti... Smanji porcije, izbjegavaj klopu poslije 6 uvece i pojacaj fizicke aktivnosti....eto vidljivih rezultata vrlo brzo... Ili jos jednostavnije odaberite opciju debeli i sretni....😂😂😂
@lik5 Istina... Ali mora se nes malo i zrtvovati... Ak ne ide...ostaje uvijek druga opcija 😀😀
Vjezba za mrsavljenje: Okrenite glavu desno, a potom lijevo. Ponovite vjezbu svaki puta kada vam ponude nesto za jelo. 😜
72 kg na 181 cm visine, ja zadovoljna.Pokrenite se ljudi, šetajte, vozite biciklo.Izbacite sokove i čips iz ishrane, budite okruzeni pozitivnim ljudima i mislima, vidjet cete kako se kilogrami sami tope.
@Cezvik Zavisi sta ko smatra teskim :)
@Cezvik Ma dobro je to nije strasno, sad ovo ljepše vrijeme iskoristi za setnju, malo basketa, mani se pite i eto te na 100 :) Možda si krupnije konstitucije pa se to i ne primjeti, bar se ja vadim na to :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a sad kad prikoljem lovačku pastetu sa kiflom
like za klanje hahaha oplakah
jel bajrina ili je od `vako - `nako ? :)
Ponosna na svojih 65kg! :D
@HercegovkasaNeretve A visina? :)
170
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad je ljudima sve potaman u zivotu, onda pocnu da se opterecuju kilazom, tankim usnama, heravim nosom, dugim, malim ili siljatim usima, zdepastim nogama etc.
@Cezvik ... svidja mi se nadimak :-P
@Cezvik ... kakvi, gdje ces smetati?!? ... by the way ... Kolumbo, kopija moje omiljene cokoladice ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (38)
nista dijeta, samo kretanje!!!
Kao i problemi sa štitnom žlijezdom, kad nijedan od tih gore savjeta ne pomaže niti uz najbolji trud i striktno pridržavanje.
Lijeni ste ko k...