Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nakon toga seceriti sarmu?
Sad evo probao Kad povratio nisam…. Vi i vaše studije, nabijemm vas
Doso secer
Kafu pijem jedino gorku bez šećera, nema potrebe stavljati soli da ukloni gorčinu kad je i pijem zbog mirisa okusa, i njene specifične gorčine.
Ili kao prave meraklije koristite so u kocki.
danasnji svijet. sve mora biti nakaradno.. soliti kafu, seceriti hranu, od muskarca napraviti zenu, od zene muskarca, hvaliti se onim cega se treba stidjeti,...u pm
Nemojte soliti hranu ali zato posolite kafu, e u pm.
I pijem je zbog gorčine i to bez šećera
Da bolje pritisak skoči.
Pa naravno, jer so i secer potpomazu da se ukusi bolje osjete... Svaka cokolada ima malo soli u sebi bas iz tog razloga.
Klikse, a jeste li vi onako normalni s ovim sumanutim člankom?
a sto??
Hajd' probacu sutra ujutro...
Sarma od banderinog lista
hebeš kafu ako nije gorka, samo crna, bez ikakvih sladila i mlijeka je kafa punog okusa
Sve naopako
treba srat u kafu