Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako glavica dvije bijelog luka hahahaaha Na 15 kila paprika. Ne budite smiješni
Pune ruke posla
Hajdemo malo zbunjivati nove kuhare: 12 kg očišćenih paprika, ili 12 kg izvagano prije uklanjanja peteljke i one grudve sa sjemenkama unutar paprike ? :))))
Ništa od ovog recepta, nema avokado niti druge egzotične sastojke. Jednostavno, nije in.
Mjesto gdje nastaje najbolji ajvar: https://zena.blic.rs/lifestyle/paradajz-turisti/edc8x9b
dobar je ajvar po sendvicu ga razmazat pa kad zagrizes sendvic sav ti se ajvar razmaze po ustima pa ga obrises rukom sa usta
Puno mi je ljepši ajvar u kojem nema patlidžana. Samo crvene roge, ulje, esencija i začini.
Ajvar rulezzz!
Kašika octa isto tako na 15 kila paprika. aaaaaa.. . Ne ide to nikako . Ukuhava se i na kraju u vrele tegle pa da prokuha I oguljene paprike obaveznoooo
samo domace
najbolji izum jos od vc solje
pa ne mozete vi znati bolji i ljepsi ajvar napraviti neko stare zene sad sve moderno sve neki derivati kad jedes kao da deterdzent jedes