Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav kur.ev med!!!!!!!
isjeci krompir na kriske, poulji, posoli, pobiberi, dodaj crvene paprike, bijeli luk u prahu, rendani parmezan, dobro pomijesaj i stavi na papir za pecenje pa u rernu. peci dok ne dobije zlatno-smedju boju. okolo hrskav, unutra ko pire
Med...maslinovo ulje i maslac, vidi jarane...misaona imenica za Bosanske penzionere tamam da se mjeri na kap ha ha
a med mu sluzi, pa kad se ovoga najedes, pa valjda posle namazes na krisku da zasladis
ako posle svega ne bude HRSKAV ne valja,,,bacaj
soliti nakon pecenja, kao i pomfrit.
Sastojci 2 Kg krompira, za 10 osoba recept
Hahahahahhaha
Sta bi sa papirom u posudi za pecenje?
kako mislis sta bi, na njemu si pekao zacinjen krompir, na prethodno rastopljenom ulju i puteru?
Glavna stvar je med a u pripremama nepise nista kad ga staviti i kako.cccc. Glupost
na gotov odnosno pecen krompir preliti med, pise. ali meni iskreno to bezze zvuci, mislio sam da ce biti mariniran s medom ili nesto tako....
Pecnicu? Maslac?
A ni extra djevicansko se ne koristi za pecenje.