Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka mu cast zaradjuje i prodaje gloposti poput ove i na tome mu kapu skidam, al tacno mi toliko na zivce ide da bi ga stocem opuco makar ost'o gladan.
E dosadni su vise sa ovim dronovima. Sta je sledece, dron kolje i dostavlja meso?
Hjebo vas nusret
na destine glupih komentara a taj Nusret je milioner i bez interneta,alo kokuzi ostavljau komentare reko bi neko da su oni pametni i zaradjuju milione!
Lik je postao dosadan.
Jos malo pa ce nam i drogu prodavati po naseljima sa dronovima,kaci pare stize roba.
Ovo sto napravi s mesom mi lici na nesto.........
Dronetina.
budalaš hahahah
Ima lakat ubio se za dvojke 😁 KING NUSRET
Kakvih govedi mozes prepoznat po ovim komentarima ovo je umjetnik covjek a evo cujem na gluposti ubi pare pa i sahin na cevape ubi pare
To je onaj sto je Ribery-ju servirao zlatni odrezak,pa ga je zamalo kostalo karijere...haha..koji seljak..tako i izgleda
SRANJE OD SAMOPROMOCIJE !!!
Cvike su mu sluze da ne frca meso u oci.
ovaj se sprda sa svojim fanovima Dade im i kuraz na tepsiji spravljen od govedine 😂
postai je ovaj kasapin naporan i nezanimljiv