Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono ustanes u 5 na poso popijes kafu i odspavas malo,poso ka‘e moRe ceka
Ne pij, ka'e, kafu seceru za hatar. Eeeh sad, rahat-lokum, baklava,...to bashka. Obrazli.
Izdrkaj u kafu na kraju i sperma zdrava,tako vase mame kazu😁
Pio sam kahvu na razne načine, ali najbolja je ipak bez ikakvih sladila i dodataka.
Najjače mi je ovo: Odspavajte nakon konzumiranja. HAHAHAH HAHA HAHAHAHAHA
Kahva ima preko 800 hemijskih spojeva koji utiču na ukus. Za poređenje vino ima oko 300. Šećer je jedan od najmočnijih pojačivača ukusa i piti kahvu bez šećera je kao slušati muziku na spikeru od telefona
@TopListaDemagogista Pa bas si suprotno sad rekao. Koristeci secer, zanemarit ces okus kafe, vec ces osjetiti secer jer je jaci. Pravi okus kafe sam osjetio tek kad sam je bez secera poceo piti, i tek sam tada poceo istinski uzivati u njoj.
@tarrega I agree.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Govorili mi kako treba popiti kafu da te drži budnim a sad kažu popij pa spavaj. Jao ubiću se.
Da izvucete maksimum iz kafe uvijek narucujte tursku tj. bosansku kafu, sa dzezvom. Pa kad zavrsite pijenje kafe, toz pretresete u plasticnu vrecicu koju ste uzeli u Bingu na sekciji povrca i voca. Te vrecice su najbolje jer su besplatne. Toz onda kuci mozete iskoristiti za jos nekolika kafa. A kad kafa postane rijetka, uvijek ga mozete umijesiti u kakav kolac ili ga jesti onako - i dalje je pun kofeina.
Uz to, pokupite sav secer sa stola i ponesite ga kuci. Isto vazi i za med, te so, biber, cackalice i salvete u restoranima. Ako secer nekim slucajem nije pakovan u kesice nego je sitni u secernici, pretresite ga takodje o vrecicu uzetu iz Binga. Jos jedan nacin za izvlacenje maksimuma iz kafe je da ukradete fildzan ili soljicu kad niko ne gleda. Posebno je pozeljno uraditi to sa fildzanom ili soljicom sa susjednog stola koji konobari nisu stigli ocistiti od sudja.
@wildbillklixon97 Ako to uradite istovremeno u vise kafica, vrlo brzo cete skupiti vlastiti set soljica tj. fildzana - POTPUNO BESPLATNO! Takodje vrlo popularan nacin za izvlacenje maksimuma iz kafe je pozvati prijatelja ili prijateljicu na kafu i onda se pretvarati da ste zaboravili novcanik kod zubara. Obavezno im se nasmijesite i zahvalite kad plate - njima ce to cak i uljepsati dan. Jer su budale.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)