Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo onaj sto jednom mjesecno isprinta racune, onda ih kupi sa stolova i cijeli mjesec ih koristi. Dodjes, narucis kafu racun od prije dvije sedmice. Merak mi poderat racun! Mora printati novi!
Bolja od coca cole...Al moraš biti inteligentan da bi pio bozu...Slično je i sa dinjom...Nisam to mogao konzumirati dok nisam uključio mozak da to prepozna...Eto u tome je tajna...Kad piješ colu moraš isključiti mozak, a kad piješ bozu moraš uključiti mozak...To vam je ko lahke note turbofolka koje zahtjevaju isključenje mozga i klasična muzika koja zahtjeva uključenje...Al kad osjetiš čari tek onda skontaš kakvo je ono prvo smeće...
😂😂😂😂😂 👍👍👍👍
”Filtrira krv”, koja glupost.
Jeste najbolja boza u Tip topu, ali kad je pravi Keno ne bitno je gde se toči.. Majstor je majstor gde god da pravi svoje majstorije..
prohibicija je i rodonačelnik boze
Ma Boza je staromodni okrepljujuci napitak koji pristaje uz Baščaršiju. To je napitak iz davnina. Donesen u Sarajevo tj. Selo Brodac tako se nekad zvalo Sarajevo. Sarajevo je naseljenicki grad bio i ostao dan danas a trgovacki je bio do odlaska Osmanlija.
U Bingu se ima kupiti flaširana boza od 1 i 1,5 litara, proizvod iz Tuzle. Zaista dobra boza i sa cijenom prilično pristupačna 2-3 KM.
Za dobra boza potrebna je određena karamelja
ovo sam samo jednom vidjeo ali nisam probao, nekako mi je boja malo cudna.
Bezalkoholno pivo sa manje od 0,5 posto alkohola je haram. S druge strane boza sa minimalno 1,5 do 3 je halal? Kako?
Bota je dobra od 2 do 4 posto alkohola
Turska nije postojala 900-te godine. To je bio Bizant, Vizantija... osmanlije postoje od 1321... A Turska od 1921
bistar si kao boza.
To ti je doner kod nas i doner u turskoj. Nebo i zemlja.
Sultan Selim 2 poznatiji pod nadimkom Selim Pijanica uveo prohibiciju 🤔
Petak popodne, autobus na liniji Sarajevo - Foca ulazi u Trnovo. Pun k'o sibica, vise ljudi stoji nego sto sjedi. Stajaliste - i vidis sredjena dama osrednjih godina, ceka. Kebara, vozac, kibicov'o je vec, mota bus ka stajalistu, a k'o fol pita konduktera: -Dzano, da je primimo? -Pa gdje cu je, brate slatki? veli ovaj, al' kuzi 'pitanje'. -Uzecemo nju, Kebara ce, i baci pogled ka Dzanu: -Mutna je k'o boza. I otvara vrata... Tad sam apsolvir'o rijec 'boza'.
Nemate vi pojma sta je zdravo. Kuhano brasno, secer germa i to jos reklamirate kao ZDRAVO?! Svi imaju pristup internetu a tako ste zatucani.
@9 kaze umro mlad.a citav zivot krko secer,masno...hhh