Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj prosjačko pile?! sastojci vrijede k'o pola potrošačke korpe.
@ctz haj ne rise sviju ti
@ctz još da ti ko pojede da se ne umaraš i ne ogladniš
moram prvo otici kod Hame u granap po listove lotosa, Tianjin kupus u prahu i Shaoxing vino, i odmah prelazim na spravljanje pileta
Ja sam sve zbavio, samo mi fale sušene shiitaku gljive. Mislim, imam svježih 5-6 kila, ali se bojim dok ih osušim raspašće mi se lotusovi cvjetovi. Sad sam u nedoumici da li da koristim svježe ili ne.
Eto ce car jesti pile od nekog plisnavog prosjaka to isto kad bi el Bake jeo cevape od migranata sa tave i nazvao ga migrantski cevap ..😁
Dok kupim sve začine...ostadoh bez novaca za pile.
kad sevala udari pecet onda ću praviti ovo pile.
Yebu ovi nas
Morel se ovo napravit al samo sa glinom?
Nije Kinez probao ''Gradačačku kutiju'' koja se pravi u kutiji za cipele :). https://www.coolinarika.com/recept/1039545/
Bosnjaci trebaju da izaberu nezavisnog kandidata za Predsjedništvo profesora Mirsada Hadzikadica, dosta ste nas palili nacionalizmom i lažnim obećanjima o radnim mjestima koja stvarate raseljavanjem omladine. #novaBiH
vazda su carevi otimali od sirotinje
Al ga je prosjak napunio svim i svacim..
Ovaj recept 50 maraka. Pa ode ja pojesti krilu i po janjetine. Svu familiju svoju nahraniti... Kakac je ovo recept braćo mila???
I nama je car/ carevi ''pripremio'' prosjački obrok, haj' to nego nas evo nekih 23 godine ubjeđuje da je to ''carski'' obrok. Reko': Riđobra-gadi care i i carice El-enna da li ste zaboravili sudbinu Čaušeskua i Elene, S. Huseina, Gadafia etc. Ko ga narodu ''slaže'' taj ga od naroda i ''prima''.
Jebali vas Kinezi.Fuj narod koji treba istrijebiti.
crkni fašisto
@atina STOP! GOVOR MRŽNJE! Vaš komentar spada u govor mržnje! Bit ćete prijavljeni policiji, te banovani sa sajta! Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima BiH.
Hahaha ovo se neko zeza sa receptom🙃
Mješavina 5 kineskih začina, srušeni list lotosa ili sjemenke, Tinajin kupus - Još ova na'ka krmetina i vino - je li se ovo neko zajebava???