Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema THC-a, a ona se samo smije. Koje njesra.
Moglo bi se nazvati podsvijescu ? Mislim da da ;)
Umislila :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
HAHAHAHHA odes i smotas kuglu sladoleda
Ledliz moj Dick cu 70 posto ma ja a sladoled prodaje to je samo reklama da moze sutat travu.
Zar smiju to prodavati ???
kaze lik drugu narkomanu u Puli....HAJMO NA SLADOLED.......ovaj odgovara NEMOGU ,MORAM MALO ODMORIT ....MORAM SUTRA NA POSA
dobra idea...... jos da ima i thc-a, e onda bi sladoleda svakako imao smisla....
Joj cashpijeee
...... trava za travare ....... ... kokain za kukavice ... ...... heroin za heroje ....
Jah, heroje a ono heroin sirotinjska droga. Kokain siba ko ima para.
Daj dvije kugle i stavi mi kilu u kantu od eurokrema.
Ilii, " u lizanju je snaga " ?
Klasican primjer placebo efekta :)
Legendarna Legenda@ gdje si brate, da te nisu banovali? Javi se bratu svome da znam sta je, i imaš li novi profil???????? P.S. Ljubi te brat, hajde.
to je onaj sto bi svakog kar'o
_""Isprva im je neobično kad pročitaju natpis od čega je i kad vide znak, ali nakon što im objasnim da u njemu nema THC-a i da je rađen od 70 posto brašna kanabisa, odmah pristanu probati." Zamisli nema THC-a??? Pa zbog čega se onda ljudi poslije sladoleda smiju i paze da ne "odlete"? :)))))) Mogu početi od brašna kanabisa da prave i vesele kolače. :))
Sigurno prave i "vesele kolace"
Cisto varanje kupaca prozirnim marketingom. Radi se sa industrijskom konopljom, jednom od najkorisnijih biljaka na svijetu, polja Jugoslavije nekada su bila puna te korisne biljke, dok je neko od vlastodrzaca preko noci nije zabranio. Kolicina THC-a je nikakva, skoro ni u tragovima. Tako ne dajte da vas povuku za nos sa ovakvim sranjem, toga ce biti sve vise.
Dok cuvari reda i mira ne dodju na sladoled.. :)
Pih.... Eno ima u Konzumu kupiti i brašno a i ulje od kanabisa. Brašno ko brašno.