Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicni cevapi to je sigurno. Ne mogu reci najbolji jer zs mene to ne postoji jer svi su mi dobri i stvar je ukusa.
meni najbolji kod šišića u mesari, za 15KM 40 komada, pa odmah niže koji metar somuni u nafaci5KM 4 komada, luk imam svoj iz bašte i helem nejse 4 desetke za 20KM...
I meni je svaki bukvalno dobar i slicnog sam misljenja. Stvar ukusa. Ja licno volim cevape kod Hodzica. Onda mi merak pojesti cevape u Veneri na drugom kraju grada. Volim i Zmaj i onog Beska u Hrasnom. Nune isto dobar. Istina je ta da neces sigurno nigdje pojesti los cevap i to je ono najbitnije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbolji cevapi . Nune legenda
Previše slani
12 maraka desetka,čisti bezobrazluk
Zmaj i Hodzic standardno dobri .
Ja nikad nisam bio u cevabdzinici Nuni
Prvi pit cujem ga tu cevabdzinicu. Dje dodje taj nuni?
Koliko Nume ulaže u reklamu samog sebe, čak i sam sebi piše recenzije da bude prvi. Sam sebe uzdiže. Ne znam ni jednog sarajliji da jede kod njega (ćevape), ne kažem da mu suđukice nisu odlične. Ali ćevap se jede na Baščaršiji u Petici, Želji, Hodžiću, kod Kurte, možda i Zmaja, PA TEK ONDA Nune.
baš tako
Nunci platio debelo za reklamu
Ne razumijem sta je cilj ovoga teksta,jel to vlasnik postaje ministar kulture pa malo reklame,jer vidim nama je vlast sastavljena od ovakvog polusvijeta,pjevaci,glumci,cevapcije,vozači, pivari.....sad postaju ,,vip inelegencija,,valjda takav vakat došao, valjda neće još dugo
Kandidat za Šestoaprilsku nagradu
Mislim da su mu sudjukice najbolje u gradu :)
Nek ti ih ćaća jede,to je postao sa cijenom bezobrazluk i kvalitet nikakav ,otimanje para od sirotinje,pite i ćevap su narodna hrana po tradiciji ,danas postao luksuz ,i nebi ih jeo da mi daje ďaba,ali u tim parama nema sreće ,lopovskim
Ih 66,ja mislio iz doba zTuraka Novinar pojeo desetku pa hvali,inaće u Sarajevu ćevapi i pite su najgori u Bosni Ja sam kao dijete jeo ćevape u Sarajevu 58 godine ,i nije Ferhatović prvi ,i ti veze nemaś o ćevapima
Hahahhahhhaha duhovit si srbine. Kako si otišao iz Sarajeva, samo te još taj humor prati… i želja za Sarajevom.
Oke ali nije moj fazon. Ne bi isao kod Nuneta, osim da prvo kod Fehratovica, pa kod Zelje, pa kod Zmaja ne bi bilo mjesta.
Cevapi su fujj, odvikao sam se vec odavno. Kada posjetim BiH pojedem malu porciju I onda me mogu sebi doci …. To bi ja zakonski zabranio bas kao i suho meso.
I tako dok McDonald's, doneri ili pizze osvajaju svijet mi jos uvijek krijemo svoje recepte i jos nikada nismo izasli iz Carsije.
Hvala bogu,pa to smece kod nas ne uspijeva.Stvarno,ko poredi McDonald's sa nasim cevapima,on nije nikako dobar.
Yebo te McDonalds
Katastrofa. Nedavno dobio polu pečene cevape