Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma idite u sto, u hiljadu, idite u sto hiljada... Cega prof'sore, cega? Persuna. E jeee...
Nikad i ne doceka drugo godinu, ponovo sijemo u proljece svake godine
Ako su oni tako rekli vjerovatno je vrijeme da pocnemo jesti i cvjetove.
jesu ovo oni naucnici sto su promovisali maskę I vakcine
Boossna,bravo za komentar,samo nisi napiso u koliko sati cetvrtkom,posto raja jede vecinom iza 5 popodne,pa da se ipak ne otruju he, he, kakvu glupost nece napisat i izmislit.
pa niko ni ne jede cvjetove i sjemenke peršuna, nego lisce
Ko se malo razumi u agronomiju, zna da persun pripada botanickoj familiji 'Apiaceae' ili 'Shtitare' (jer su cjetovi skupljeni u cvast u vidu shtita). A lat. naziv familije Apiaceae dolazi upravo od pomenutog toksina apiola. Zna Klix sta govori. Aferim.
Herbert Shelton je u knjizi Orthotrophy objasnio kako su ustvari svi začini otrovi, uključujući so, šećer, ulje, sirće, sos, vegeta, čajevi, ljekovite biljke, biber, paprika, češnjak i luk... To vam organizam govori, kad jedete začin, to ujeda, ljuto. Samo slušajte tijelo. Također, za razliku od današnje nauke, objasnio je kako se ne smije svašta miješati, npr. hljeb i meso, meso i mlijeko, mlijeko ili mliječni proizvod i hljeb...znači 99% što jedete je otrov.
Znači napisao je hrpu gluposti? Fascinantno.
Da li je gospodin još među nama?
Jedete vnago
KAKAV PARALEY BRE
Najjaci brat, on i Neno