Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posluziti toplo uz ANP, a kao desert predlazem slasne deklaracije i smrznute macke. Prijatno
Ooo
to nije vw golf 2 to je pashino auto, domaca sorta vozila nastala dugim pripitomljavanjem
Hajd ne serite ,nego frisku domacu pogacu i pucaj .Sta koga zanima ime,bitniji je ukus.Posle ovoga hladne hurmasice mmm.Jebe nas ovo slovo H ,hahahaha.
Pirijan sa rižom?
Urcev sahan .... za kockaste idiote skracenih nogu i trbusinama ko deveti mjesec ....mrs u tri pm
Uspes graha, luka, suhog mesa, mrkvu, vagetu, sol, papar i dodas krompir na kocke i paradajz pire i eto ti , ne grah sa suhim mesom nego-hodzin dudlis-novobosnjacko jelo!Dosta su nas sokci i vlasi filovali svojim nazuvima-imamo i nase stare bosnjacke nazive....jos od hollidaya 93 e ,,,
dobar recept, dobar.
i jaja na oko su odlican pocetak dana...
Ali samo teletina iz Argentine dolazi u obzir
odlican recept
K-DST (San Andreas)...https://www.youtube.com/watch?v=IvEOKpkLzbs&t=1230s
Odličan recept.
Kazu i mrtva usta bi jela...
Curi mi na usta ko hladnjak u dvojke