Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kamenice bas imam u kuci svaki dan
Soja je bila superhrane prije 30 godina. Kakva provala. Danas je šampion u GMO premier ligi.
soju izbaciti, skoro sva je gmo..
Kamo chia?
U Zenici se nalazi poprilicno zeljeza.😀 Jedite pekmez domaci odn jabukov bez dodataka,mlijeko domace,zeljanicu burek,suho meso,stelja,ovciji,i od krave sir,suhe sljive i kruske,kompot,sutliju,sataras,musaku,plesku,grah,DDOMACE.Manite se konzervi i brze hrane,nemoj te gledati dnevnik,citati klix i dnevni avaz i bitcete ko drijen
Meeeso, po mogucnosti sto manje pečeno... i eto ti zeljeza sa 2 na 22 ;)
Koja glupos najvise zeljeza se nalazi u telecoj jetri
Ne spomenuše namirnice najbogatije željezom: crveno meso i perad. Ovaj članak je po svoj prilici preuzet sa nekog vegetarijanskog sitea.
to si u pravu, dzigerica ima najvise zeljeza u sebi i to mi je doktor preporucio da jedem sedmicno
Za Špinat se špekuliše da nema uopšte željeza u sebi
Ni jedna biljka nema više “Čelika” od Žare. Majka priroda dala je svakom ima je svuda ,samo mlade vrhove na prolječe ofikari i operi /osuši ,čaj piti jedan period i bićeš “Ironman”
Mjenjam kamenice za drva.pp