Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovdje je odavno moguće sve što je u normalnim i razvijenim zemljama zabranjeno. Ubice hodaju slobodno, lopovi sve opušteniji, korupcija kao napiti se vode. Afriko primaš li nas
Nakon sto sam se otrovao od lignji ne bi probavao skoljke ispod stola da mi ih dzaba daju
U Bosni je samo zaštićeno kriminalno političko smeće
U dalmaciji konobari ih zovu "morski ćevapi" i istina je da ih možeš pojesti ako znaš gazdu restorana. Ja sam ih jela ništa posebno
Samo malo, zbunjen sam, jel se ispravno kaže Lignje ili Dagnje ?!?!?
Ne jedem insekte ni beskičmenjake bez obzira jesu legalni ili ne
Kako bi smazala ove lignje i ribu, njami🤤
Odobravam zabranu jer njihov ukus definitivno nije vrijedan unistavanja prirode. Snobovska hrana, da se pokazes u drustvu, da si “in” medju novokomponovanim bogatunima.
Nedavno moralni Neumljani kako bi zaštitili neumski zaljev protestirali u vezi ulaska kruzera, a ovo im je ok. Kakvo je to licemjerstvo.
Eki 50 marki porcija pa za tu lovu nemozes sendvic s piletinom u Hrvatskoj kupit
Evo me u Istri,dobra pizza iz krusne peci od 8 do 12 ojra... Ne znam gdje to drugi jedu i sta je u tim porcijama....
Neumske seljačine ih tuku pneumatskim čekićima. kažu da je morsko dno u neumskom akvatoriju kao mjesečeva površina. Navodno, dozvoljeno je "za osobne potrebe", a nekome se osobne potrebe 10Kg dnevno. Uništili su riblja staništa, ribe - nema!
Splav - vodeni pab.
Mi smo po svemu rupa u svijetu, zašto bi u ovome bili bolji?
Plemenit je Gospodar , covjece vidis ti kako On stvara, kako je dao da se ova skoljka sakrije i kako ona opstaje, i x zivih bica , svaka na svoj nacin posebna..
Stoka neopjevana
Ja i?
nisu se sjetili naši 🤣🤣
Zivot u skoljci ❤️