Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma u Mo ,ako ces fino pojest, moras na zap stranu, skoro, karting, onaj u merpasu ili romanca!Na istocnoj se moze pita pojest!Po kolace opet morate na zap stranu!Jos imaju stari most pa ne znaju lovu uzet!Istocna je zapela negdje izmedu tite i turaka, mentalno i fizicki!Mlade ljude su stariji opteretili velezom i petokrakom a sda iftarima i turcenjem!Ist i zap mostar-jedan grad a dva svijeta!Uljuljkani u ulogu nekakve "zrtve" ;tavle, lopina "mostara" i dzeme bjedica!Zao mi ljudi...
Gazda se zove " Jufka " pa vi gledajte , nosi šešir , vozi bajk glumi talijana i td
Nes ti specijaliteta, palacinak
Samo kopija milkya
Sve je to super al "Žuti kutak" je nenadjebiv
Sve je meni jasno, nek se radi i nek ljudi imaju mogucnost da zarade, ALI ovo mjesto stvarno i zasluzuje ime Nidje veze jer je ni na nebu ni na zemlji. Ok, palacinci, pizza, sendvici skupa to ima smisla, al odjednom sank ko u regularnoj kafani, nargila...ne kontam, kome je cejf ovdje popit gin tonic? Ubi nas ova ‘od igle do lokomotive’ deviza. Sretno s palacincima doduse, isplativa finta 100%.
Ne palacinaka vec palacinki.
iz MO sam i nikada tamo nisam pojela palacinku. ako mi se jede palacinka s nutellom, napravim palacinke i namazem nutellom. jos mi se nikada nisu jele palacinke s nutellom u koju se sipa ulje... svakakvih nas ima...
U Mostaru je prva i najbolja palacinkara otvorena prije 7-8 godina u Radicevoj , iza irish puba!Sve ovo su kopije , ima ih hejbet!
Kopija palacinki????? Sta je sljedece, kopija espressa?
care moj, jeste, tu su najbolje palacinke koje sam ikada jela... ali sjecas se kad je ono taj lokal bio zatvoren par mjeseci... prije koju godinu... salmonela. i to u opakim kolicinama... baj d vej, tu radi meni najdrazi konobar ikada-toni...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tajna je u prilici za sirotinju da izvede žemsku i časti je... za klasičnu večeru otišao bi mu cijeli džeparac...
Ja samo slane palacinke jedem, punjenim gljivama , pilecim prsima ;)
Jooj koje gluposti. U palacinak se stavi vanilija secer i magarin u tijestu a za ovaj bijeli preljiv kondezovano mlijeko koje se pravi od pokvarenog mlijeka. Crni palacinac u tijesto ide kakao i margarin
Pojedes 300 grama, udebljas se 3 kile :)) al vrh izgledaju
Izgledaju za 10. Valjda ce biti prilike i da se probaju.
znamo da dolazite u Sarajevo... spremi cash za tenisere
Kružile su priče da je neko od gostiju vidio kuhare iz navedenog lokala kako u polupraznu teglu nutelle dodaju ulje i izmiješaju,tako da ne otvaraju novu teglu nutelle,no to je bilo davno.Da li se promjenila situacija ili ne,nisam siguran.
znam curu koja je radila tamo, 100% sipaju ulje u nutellu da povecaju kolicinu... fuj...
Joj ta zezancija na Facebooku je učinila da ljudi stvarno povjeruju u to. Još ljudi objasnili na šta bi to ličilo da se tako radi i opet ima nekih koji su bukvalci.