Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E mi smo McDonalds otkazali…prekucali igricu
McDonalds od svih država prekinuo poslovanje u Rusiji I BiH. To ti sve govori. Ko će sada htjeti investirati Ovdje? A budale ponosne…
robijanje za sitne pare bilo gdje na svijetu.. tu ti otkaz dodje kao premija.
Ovo je gotovo sve netočno. Traperice su dio uniforme, na stražnjem džepu piše M. Bakšiš ide u kasu, ne u dobrotvorne svrhe. Točno je jedino da se ruke peru svakih pola sata, na to radnike podsjeća poseban sat koji zvoni svakih 30 minuta.
E garant je tip odnosno bakšiš kod nas išao u charity🤥,možda da se plati kirija ili bijelo za gazdu,isto je u Veneri ili kod Brajlovića.
To možda u svijetu bakšiš ide u dobrotvorne svrhe, kod nas je išao upravnicima i zamjenicima upravnika. Djevojka koja je svoj bakšiš odvajala sebi je optužena za krađu, čak su i birou javili da je dobila otkaz zbog krađe.
Pa je li 7, 8 ili 9 pravila??? A moj klixe...
Eh djeco da znate sta se radi u Hotelima sa 5* a kamol u fast foodovima ne bi jeli vise nikad 😂
Da je vlasnik haris hadalj ihtijarevic?
U naslovu osam pravila, u tekstu: ovo je devet pravila, a dole kad pobrojis boldirane naslove 7 pravila. Klixovi prevodioci nisu savladali ni brojeve od 1 do 9 da prevedu kako treba sa engleskog što djeca danas uce u prvom osnovne.
papa mec donalds razbise vas cevapi i pita u bosni
Glupi su oni koji napojnicu daju u McDonad's
Robijanje
Koga briga za Jenkijevske običaje, restorane i sranja. Pljuc.
A sve to za pltu od 600 km
Ovo se na ne tiče, mi nemamo Mac.