Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO 👍🍻
Buona fortuna per il tuo lavoro, signore Giancarlo di Vincenzo!
Tko lud iz Italije moze ovamo doci / ovaj garant nije placao ‘protekciju’ Mafiji dole u Palermu 😎😎
za vecinu seljobera po Sarajevu je ova tratoria “mjesto sa kojeg izadju gladni”, “ losa lokacija”, “nekakve gajbe pored stola” i slicni primitivni komentari. Za takve je samo somun namocen uljem delikatesa, te ne znam sto gube vrijeme na ovom clanku
Ok je ali 45/60min cekat pastu sa sosom.. skontaj ti sine organizaciju
Ma serem se je na ove tratorije puknu cijenu za nekakve paste, stave tjesteninu naplate 15 KM i opet izadjem gladan i odem na desetku u citav somun sa jogurtom
@semd34 kakva si ti seljacina
Seljacina sam sto mi je skupo da placam pastu od koje se necu najesti, 15 KM?? Bravo majmuni, eto vi placajte
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vjecno duzan i u nekim problemima, jer ko bi normalan iz EU dosao ovamo da zivi, izuzev ako nije kakav diplomata ili predstavnik neke kompanije.
Imaš mnogo takvih slučajeva. Francuz je u Banja Luci otvorio pekaru, Poljak uzgaja vinograd u Brotnju, Slovenac ima restoran u Tuzli itd.
o ovome ste vec jednom pisali,i nalazi se negdje na Skenderiji cini mi se
Probao jednom i gladan izašao! Čekao hranu 45 minuta, donijeli pogrešno jelo! preglasna muzika, nema dosta jela sa jelovnika. Katastrofa usluga!
Svaka cast, multikulturalnost je tu, a raznolikost izbora je svakako dobrodošla
Ima sam top komentar sada nemam lajka na njemu dobro mosnje kitu ce povratnici u Trebinje doci