Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vegetu je odavno trebalo povuci radi krcatosti sa Glutaminatom E620-625. Samo lud covjek moze stavljati Vegetu u hranu.
Ja bas danas kupio!
Kome treba vegeta kad imamo milion istih i boljih domaćih začina?!
I ovi što minusaju nek ga malo coke.
Pa jarane Vegeta je bosanski proizvod. Za one koji ne znaju, Vegetu je izmislila sarajka, Zlata Bartl. Zlata je rođena u februaru 1920. u Bosni i Hercegovini, u Sarajevu, gdje je i završila građansku školu i gimnaziju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Začini su jedni od proizvoda koji se najteže kontaminiraju mikroorganizmima, a kamoli salmonelom, jer prolaze termičku obradu visokim temperaturama na kojima ne opstaju ni najrezistentnije bakterije, tako da je ovo samo šuplja bila
A trebalo bi biti???
Lijepa DO DO dita, nije loš ni onaj Vispakov začin.. meni 100 puta draže domaće no ovo sa salmonelom... Ha ja.. a sve kukamo nema posla.. kako će biti kad ne kupujemo domaće..
Vala bas imamo alternative ovom Kroacijskom smecu i to ne bilo kakvih nego kvalitetnih alternativa.
Gledaj sto mi Kroati i ove tupave Bosnje, koje radije vole uvozno, pucaju minuse. Samo vi, kroacijski proizvodi su cisto smece. Hvala i dovidjenja.
rekO sam ja u proslom clanku salmo cegaaaa.. i vidis da je nema :) Hoce da nam uniste vegetu! :)
Kome vama? Kakve vi veze s vegetom imate?
@Croatia, ponosna Croatia ..chill out .. i budi ponosna na svoje ostvarenje a ne na na HR proizvod :) sama nest ostvari.. Ovdje se svi zezaju. Chill the fuck down :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Narucen PR tekst :) nema komentara.
It could be wrong, could be wrong,but it should have been right..