Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle nam malo prase?
@radava HAHAHAHAHAHAHA...Nije bolan prase kao svinja nego je prasa (povrće) u pitanju
Cak se i fakin BABILONSKI strucnjak za janjetinu zove Gojko.
cvekla i korijander? 😬
Sta je ovo danas - dan praistorijske kuhinje. Na drugom portalu citam kako su napravili hljeb od kvasca starog 4.000 godina, i pivo. Sa ovim gulasom - potpun obrok :)
janjeci gulas,fujjj..probajte originalni madjarski govedji..boli glava
Gojko iz Jablanice i Gojko asiriolog ajhahaahahhhhhhhhhhhhh
Halooooooo KLIX kuhar...Stevoooooo....sha bha bi sa mlijekom ??? Kravlje, ovcije, dudovo, majcino, ....punomasno, dijetalno....kaktusovo ili kokosovo.....remse ti se na Klouniander papak. Jes ba probo kad Bosanski lonac...ili jesti i dobiti u vusegla papak ??? Jao kloceva majko moja !!!
@hakala mlijeko kozije
Ljudi u 1919.godine : za 100 godina ce biti izumljeni leteci automobili Ljudi u 2019.god: desifrirali smo recept za babilonski gulas star 4000 godina
Neka je perzijski lu, a ne luk. Sad ne mogu spremati gulaš, fuck
@ đ
Znaci Babilon je u Madzarskoj?!
1 šolja piva? Zar je postojalo pivo prije toliko godina?
@umaram_mozak pivo je i nastalo u Mezopotamiji i tada se zvalo "tečni kruh/hljeb"..najstariji recept za pravljenje piva napisan je na kamenoj ploci prije vise od 5000 godina i to u formi pjesme...
@umaram_mozak stvarno ti se umorio mozak!
izgleda svježe poslije 4.000 godina.
Ovo jelo se kod nas i u osmanskoj kuhinji zove jahnija. U jahniju se stavlja i jedan komad mesa od od ovčijeg repa.
@gooUser1569788789 mislis kurjuk ?
A ćevape nikako da provale. Doduše jeste prije nekoliko godina Inspekcija KS kod Želje i Hodžića našla manje proteina u ćevapima. Prozvali ih, kaznili ih,a oni rekoše da je to recept još od vremena Bogumila.
Kako se ispravno kaže? So ili sol ?
@fbUser1564867158 Tuz
@fbUser1564867158 To je turski
gulaš star 4000 godina je vjerovatno pokvaren.