Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise osoba reklo da ne valja u SCC-u, ipak necu ni probati...Sto se mene tice McDonalds i KFC nikad a mozda ni tad platis puno a ostanes gladan....
4 kašike bibera? Pa nije brašno ljudovi
Ja ne znam sta je vama dobro u ovom KFC-u, koliko su ga hvalili ja kont'o sam se jede. Bolja je piletina u Surf&Fries hiljadu puta, a o sosevima da ne pricam.
KFC kod nas nije ni sličan kao vani gdje je preukusan
Jeo vani a jeo i ovdje. Haman isto, KFC koristi domace proizvodjace piletine ali recept i sve ostalo je isto. Kod nas moze biti samo bolja.
Kod nas je karina iskreno pa kako god hocete. Tuzno, a mnogi su se radovali