Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok nisu napravili tik tok nisam znao kako da disem ispravno..Hvala svim tik tokerima,extra zanimanje pomazu unaprijedjenju civilizacije..
A ja se nadam da ce novinar procitat knjigu neku dobru, pa da ce nam o njoj nesto napisat kako bi nam je preporucio, a on TikTok klip za debile preporucuje. Novinar se treba zapitat zasto je od toliko tekstova na internetu, koji bi donijeli cak i vise klikova i komentara, on izabrao da kopira i zalijepi ovaj.
ato sto je D. Be novinar nepismeni idiot
Ako se ne ukapam kao da ga nisam ni jeo. Ćeif.
Pa uzmeš ga u ruku i umačeš u sve ovo, i kidaš hljeba koliko ti treba. Sjedneš naravno ko čoek za stol, pa onda
Glupaca je mogla prvo u kiflu staviti ketchup i senf pa onda virslu preko toga 😆😆😆😆😆
Allahu...
da nije tik toka tačno bih usran hodo.....hvala tike toče!
Kako god da uzme pravi hot dog odnosno cunduru nema sanse da se na kraju ne uprlja. Te tiktokerke samo je bat treba, ne dat im da ista drugo rade i misle
sviumi tiktokerka pa sta nam treba radit
Najlakši je način da ga baciš u kantu i pojedeš pet ćevapa.
Jojjj eto tiktokeri debilni ce mi pokazat kako cu hot dog panjit.. Najdebilnija aplikacija i najdebilniji ljudi, bar 90% njih..
Zna iz iskustva