Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek prica ko sta hoce, ali jarane za vrijeme Ramazane kad pola sata prije iftara lepine zamirisu, srce ko dzamija :))
Kakve ba lepinje covjece, nisi u Srbiji, pardon Sandzaku. Govori se o somunima.
bIackfieIder ne seri, i u krajini se gore govori lepinja ili lepina, to sto si ti ne vidiš dalje od nosa to je tvoj problem
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bascarsija sad mirise na donere, pa vi vidite.
Lupajte vi minuse koliko vam je volja, ali ja sam samo napisao istinu.
I na shishu. Umjesto da Policija hapsi i salje na robiju one sto dudlaju shishu, oni ganjaju postene narkomane i dilere, koji su uvijek bili sastavni dio sarajevske kulture i miljea.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mojne na visocki sudzuk niti na pecenicu ;)
Proizvodjacima somuna na zdravlje,ali veliki trgovinski lanac Zielpunkt je,citam, upravo bankrotirao.Ostavio je iza sebe 2700 nezaposlenih radnika.
BTW: To više nije Brajlović, njih je (to je i Klix objavo 2014) preuzela Adriatic grupa: http://www.klix.ba/biznis/privreda/adriatic-group-preuzela-austrijsku-firmu-brajlovic-gmbh/140122061 "Adriatic Group Wien, Austria preuzela je austrijsku firmu "Brajlović" Gmbh Austrija čime postaje najveći distributer hrane iz BiH, Hrvatske i Srbije na tržištima Njemačke i Austrije."
Njam njam :D
Brajlović u Beču proizvodi i smrznute banjolučke ćevape i banjolučki šiš-ćevap, za roštilja, koje nažalost nije moguće nabaviti i u BiH - a IZVRSNI SU!!!
Ja sam Brajlovićeve smrznute i banjolučke ćevape i šiš-ćevap kupovao u prodavnicama sa ex-Yu hranom u Holandiji i bili su stvarno dobri, ništa slabiji od banjolučkih u Kastelu ili Star-u u Sarajevu. A kako sam JNA služio u B. luci, znam dobro i kakvi su tamo... Između dva McChickena (s mesom ukusa kao plastika) i ćevapa, ja ipak birasm ove druge.
Ima razlike i u pripremi: banjolučki ćevapi prže se na nagetoj metalnoj ploči, sa koje se saft i masnoća cijede u posudu na dnu u koju se umače somun
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fuade, dobar sam u sharanju (somuna), trebal'?
propo Zilpunkt odkako dodjese somuni....
naslov zadnje slike: u pec se loze drva . lol ps mogli ste adresu pekare napisati, kakva je ovo reklama ccc
šta se kuvate bre? gde vam je sun protection? gde su vam kapice?
I miči više te somune,ogladnih a pekara daleko
Ja bih vršio javno vješanje za sve osobe koje somune zovu lepinama.
E moje sarajlijice sandzaklija vam brend odrzava. Bravo Fudo,kada oni neznaju osvjetli im obraz.
Carsija smrdi. A bec mirise.
ustvari, carsija na pekare, cevape i nargilu mirise bec mirise na donere, i govna konja koji vuki kocije
Sve je super ali somuni u frizideru? E svasta.
ovi kasne najmanje pola godine sa ovom informacijom..jaooo...