Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju cemo nosit epruvete kao Baltazar,kapnes a ono sarma iskoci
Hahahahahaha XD jak si
bice dobar burek i cevap i usput jeftin kuces bolje. Samo kasnije ce utvrditi da izaziva jedno xxxx bolesti ali nece se sluzbeno potvrditi i opet ce se korustiti
vise mesa ima u ovom iz epruvete nego u cevapima i bureku...
Sta ima danas za rucak? Pecenje iz epruvete......😬
Opast ce prodaja ovaca za kurban
Pljeskavica od mesa bijele bebe i crne bebe, ovi sto pokusavaju da se hrane zdravo ce kupovati meso od crne bebe i crni hljeb :)
Hoce da nas pobiju sa genetskim inzinjeringom.
A u p materinu!
fujj ko bi to mogao jesti.GMO MESO
Jesti meso bez griže savesti - to je san mnogih.
ovo treba podržati ionako nećemo imat šta jest do kraja stoljeća
hvala lijepo......ali ja ne jedem meso koje kyrac ne napravi...osim ribe i piletine
srbi, pećinski narod abd za 50 godina :)
@diktatura ....ok....ali vama bosnjacima nece trebati gradska rasvjeta jer cete svjetliti u mraku od americkog mesa :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stani malo. Kako pljeskavica 10 eura po komadu kod njih a uzgojena pljeskavica 16 000 eura. Jeli neko poludio ovde? Novinar, google translate ili ja????
trenutno je cijena 500 g uzgojenog (laboratorijskog) mesa 16 000 EUR, ali se nadaju da ce uspjeti da snize tu cijenu, tako da bi pljeskavica onda kostala 10 EUR.
@Irreligionist Čini mi se da je tekts promijenjen u međuvremenu i da to izgleda sada puno jasnije. Ako se ne varam bilo je drugačije napisano u startu.