Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne želim.
Ovo je zanimljivo. Ja sam jednom probao baklavu s vosnjama. Klasicna blakava doduse manje griza i visnja umjesto. Mislim da je takva baklava puno zdravija od klasicne. Baklava je jako opasna ko ima tlak i secer. Zanimljivo je i ovo s eurokremom.
E čuj baklava sa nutellom 😂😂😂 mogu misliti da k ne valja. Zna se šta je baklava, ne kvarite tradiciju
Ciju tradiciju, tursku? oni je TRADICIONALNO prave sa svime i svacime. orasi, bademi, pistacije, cokolada, CVEKLA (zapanjujuce, zar ne?), i sveijedna je odlicna...
ne ne zelim probati ta sranja, hocu baklavu kako Bog zapovjeda.
Ne svidja mi se kako izgleda niti kako djeluje to s nutellom. Svakako i da zelim probati, koristila bih linoladu ili milka namaz, a ne nutellu. Osim klasicne baklave s orasima, dopada mi se i ona s pistacijama, a na prvom mjestu meni je baklava sa suhim sljivama. To je definitivno najbolja baklava koju sam probala i pravila.
Orasiiii!
NE ŽELIM!!! hahahahahahah
Sta izmisljate??Zna se sta je baklava
Baklava s Nutellom?! Očekuje se uskoro prijedlog - bajramski namaz u teretani...
svima ovima koji misle da baklava moze samo sa orasima, i da baklava postoji samo u BiH, zelim da jednom u zivotu kroce na turski bazar, vide baklava shop, skontaju da je samo baklava kulinarski mikrokosmos i da moze biti sa bilo cim, i svaka je BAKLAVA
Pa je li mora Nutella u sve 😒
Možete isjeci i burek na romboide i reci baklava
Bajram Cheese Cake
Ma mars
Pita od srdela
cuj nutella kao nemamo Mazubkoja je bolja od nutelle
Ne, ne zelim!
Čekaj malo baklava je desert koji vuče korijene sa bliskog istoka točnije otomanske imperije, I vi radite razne novotarije, ne bih me cudilo da će doći nuttella sa okusom bajramske baklave, jer neće biti potrebe improvizirati oko toga, jer ne zahtijeva puno vremena.