Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6 sati i 15 minuta
Madjaricu je nemoguce napraviti za 15 minuta, ove gluposti pise neko ko ne zna ukljuciti rernu uopste. Samo za napraviti i ispeci kore treba barem sat vremena, s tim da se one moraju ohladiti prije filovanja. A ovo na slici nije prava madjarica nego improvizacija sa Petit keksom umjesto kora. Vjerujem da i za takvu verziju treba vise od 15 minuta, iako nisam probala, madjarica je tako dobar kolac da bi mi ga bilo zao upropastiti nekim improvizacijama.
pa to za 15min jedino da ti neko sve servira gotovo i samo naslazes i et 15min kolac
@vlado113 Hvala, takodjer! Nadam se da je sve dobro kod tebe. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedino mogu otici do prodavnice i kupiti za 15 minuta...i to ako nije guzva u saobracaju. Dajte ljudi budite realniji u procjeni vremena. :)
Ja źeni,da mi je mađaricu.. Kad me ne spuca..jedva se izvuko i objasnim da se radi o kolaču..
al odlicno izgleda
"Na samom kraju pripreme dolazi čokoladna glazura, ali tek nakon šest sati hlađenja kolača" "Mađarica je savršen kolač koji se priprema za 15 minuta" Jesam li ja to propustio neku obavijest da je sad sat kraci od minute? Tipa ono kad je Pluton prestao biti planeta? Ili je u pitanju greska u redakciji klixa? Tipa ono opet ih pustili za tastaturu.
Ja sam konto prvo da imaju 4 opuška na kolaču hahaha
Ja odem i kupim sebi dvije torte.. Dok napraviš kolač dobiješ dva sloma živaca, poslije ti se i ne jede.
Madjarice su ekstra, i kolaci a i zene bogami
ja portala i govana majko mila
Tzv. "Boem", najjaca delicija '97 i' 98, kak'a ba madjarica, sta ti je.
Mađarica je zena iz madjarske. Ne lazite ovaj napaceni narod!!
i još kao jede se ha ha ha car si
Još se nisam ni brijao...