Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo žene, šta ima fuj. Mršava sam prilično, a kad gledam ove slike mal ne izdahnu, sad bih jedan ovaj sa nutelom ah
Joj ja sam dosho da josh pojedem koji uz koka kolu.. Kupicu 30 torti ovakvih,i napravit krevet od njih,i samo cu bit u kupacim rozim,i samo cu skocit na torte =P,vala cu ih sve pojes !!!
Odvratno😝
Vala nije,ish ! haha =P
Ja ne gledam hranu na ovakav nacin.. Ja pitam samo jel se to jede,kaze jede.Daj mi reko dva i jos dva za ponijeti... Bas cu ja gledati koliko kalorija ima,jos i s tim da opterecujem zivot..
prijatelj išao da proba ovo čudo za mene kaze mi dodaju te na listu čekanja koliko su Australci navalili na ovo slatko i digao je ruke od ovog kaze prije ce pojesti kod Ramiza boem uz dolazak avionom nego li ovo čudo u Kanberi
nedomibog, fuj
Joj ogledalce i ti si vala sitnicava... Vala ja cu pojesti dva,boli me uvo za sve ! =P
hocu da kazem da izgleda odvratno........
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Fuj, evo ja dobio proljev i pisem sa WC solje
Kako glup članak!
Sta je tacno kreativno? Smuckati kalorijsku bombu? Izgleda da je redakcija malo ogladnila. Nemojte gladni raditi, molim vas. Dovoljno su glupi tekstovi dok ih siti prevodite.