Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dovoljno dugo kuhati da ispari suvišna voda iz jela i tjt. nikad ne pravim zapršku ili brašnom postižem gustinu jela, nije ni zdravo a i teško "psdne" na želudac
besamel se pravi sa brasnom, a krusne mrvice se inace prave od krompira, graha, chia sjemenki... KRUSNE mrvice, kruh/hljeb - BRASNO - voda - germa - so - secer...
krknuti pavlake ili paradajz pirea u zavisnosti na šta ide jelo. mi posavci sve kajmačimo-oprobano i jednostavno.
serete
Treba umak zgusnut pod hidraulicnom presom
Brašno ni slučajno
Samo ga zguzneš i umočiš